Samsung Galaxy F14 performans testinde görüldü

Samsung Galaxy F14

Son günlerde çeşitli sızıntılarla karşımıza çıkan Samsung Galaxy F14, bu kez de Geekbench performans testinde görüldü.

Güney Koreli teknoloji devi Samsung daha çok amiral gemisi ve orta segment akıllı telefonlarıyla gündeme geliyor olsa da, özellikle gelişmekte olan pazarlarda büyük ilgi gören daha düşük maliyetli telefonlar da çıkarıyor. Düşük maliyetli telefonlarından Galaxy M13’ü kısa süre önce Hindistan pazarında satışa sunan Samsung, bu kez de Galaxy F serisine yeni bir model eklemeye hazırlanıyor.

Kısa süre önce Google Play Console’da görülmesiyle ortaya çıkan Samsung Galaxy F14, son günlerde üst üste gelen sızıntılarla teknoloji dünyasının gündemini meşgul ediyor. İki gün önce sızdırılan görselleriyle gündemimize gelen Galaxy F14, bu kez de Geekbench performans testinde görüldü. Geekbench veri tabanında yer alan bilgiler sayesinde telefonun teknik özelliklerine dair yeni detaylar gün yüzüne çıktı.

galaxy f14

Hatırlarsanız Samsung Galaxy F14 ilk ortaya çıktığında gelen bilgilerde, telefonun Exynos 1330 yonga setinden güç alacağı belirtiliyordu. Geekbench veri tabanında yer alan bilgiler, telefonun Exynos 1330 yonga setinden güç alacağını doğrularken, bu yonga setine eşlik edecek özellikleri de ortaya çıkarıyor.

6.6 inçlik LCD bir ekrana sahip olacak telefonda Exynos 1330 yonga setine 6 GB RAM eşlik edecek. Telefon, 6000 mAh’lık bir bataryadan güç alacak. Telefonun şarj hızının 25 W olacağı söyleniyor fakat henüz bu konu netlik kazanmış değil. Öte yandan telefonda çift SIM özelliği bulunacak.

Kamera tarafına geldiğimizde karşımıza çift arka kamera çıkıyor. Bu çift arka kameranın ana lensi 50 megapiksel. Ona 2 megapiksellik makro kamera eşlik ediyor. Telefonun selfie kamerası ise 13 megapiksel.

Instagram mavi tik paralı oldu