Çinli teknoloji devi yeni telefonunu yeni bir pazarda daha satışa sundu

Realme GT Neo 3T

Neredeyse tüm dünyanın ambargo uyguladığı Rusya’ya desteğini esirgemeyen Çin, bunu büyük teknoloji şirketleri vasıtasıyla da yapmaya devam ediyor.

Çinli teknoloji devi yeni telefonunu yeni bir pazarda daha satışa sundu. Realme GT 3, Rusya’da resmiyet kazandı. Bu amiral gemisi telefon, halihazırda Realme Rusya’nın internet sitesinde yer alıyor ve DNS, Mvideo, Ozon, Wildberries ile Yandex Market gibi çok sayıda perakende satış noktası tarafından müşterilere sunuluyor. Bilinen detaylara göre, GT 3, Realme GT Neo 5 240W modelinin Çin pazarı için tasarlanmış bir versiyonudur. GT Neo 5, ana pazarında mor, beyaz ve siyah olmak üzere üç renk seçeneğiyle gelirken, GT 3 ise Rusya’daki kullanıcılarına beyaz ve siyah renk seçenekleriyle hitap ediyor.

Realme GT Neo 3T 2

Realme GT 3‘ün Rusya’daki fiyat etiketi RUB 69.990 (~$865) olarak belirlendi. Realme, bu amiral gemisi telefonu 16 GB RAM + 1 TB depolama kapasitesi konfigürasyonuyla sunuyor. İşte bu cihazın öne çıkan bazı özellikleri.

GT Neo 3

Çinli teknoloji devi yeni telefonunu yeni bir pazarda daha satışa sundu

Realme GT 3, 2772 x 1240 piksel çözünürlüklü 6.74 inç bir OLED ekran ile donatıldı. Bu ekran, 144Hz yenileme hızı, 10 bit renk derinliği, 5.000.000:1 kontrast oranı ve %100 DCI-P3 renk gamı sunar. Ekran altı parmak izi sensörünün yanı sıra, telefonun ekran-kasa oranı da %93,69 seviyelerinde.

Realme GT 3’ün ön yüzünde, 16 megapiksel çözünürlüğünde Samsung S5K3P9SP04 selfie kamerası bulunuyor. Cihazın arka yüzünde ise, OIS destekli 50 megapiksel Sony IMX890 ana kamera yer alıyor. Ana kamera, 8 megapiksel ultra geniş açılı lens ve 2 megapiksel mikroskop kamera ile birlikte çalışıyor. Telefon, kutusundan Realme UI 4.0 tabanlı Android 13 işletim sistemiyle birlikte çıkıyor.

Realme GT Neo 3T

Realme GT 3, donanımında Snapdragon 8 Plus Gen 1 yonga setini ve 16 GB LPDDR4x RAM’i barındırıyor. Cihaz, 1 TB UFS 3.1 depolama alanı sunuyor ve 4.600mAh kapasiteli bir pil ile destekleniyor. Realme’nin belirttiğine göre, kutusundan çıkan şarj cihazı ile GT 3, yalnızca 9.5 dakikada tamamen şarj olabiliyor. Son olarak, cihazın arkasında, bildirimler, şarj durumu ve daha pek çok özellik için farklı renklerde yanabilen C şeklinde bir LED flaş ünitesi mevcut. Çinli teknoloji devi yeni telefonunu yeni bir pazarda daha satışa sundu.

Chrome yakında PDF’leri yüksek sesle okunabilecek bir metne dönüştürebilir