Galaxy Buds 2 Pokemon Edition tanıtıldı

Samsung, Pokemon Edition Galaxy Buds 2'yi duyurdu

Güney Koreli teknoloji devi Samsung, Pokemon hayranlarına özel tasarladığı yeni Galaxy Buds 2 versiyonunu resmen tanıttı.

Samsung Galaxy Buds 2 Pokemon Edition tanıtıldı. Her ne kadar Pokemon çılgınlığı ülkemizde eski günlerinden çok uzakta olsa da, bu efsane dünyanın bazı bölgelerinde hala çok büyük kitlelere hitap ediyor. Tabi bu ülkelerin başında da Güney Kore geliyor. Durumun farkında olan birçok şirket de, zaman zaman Pokemon hayranlarına özel içerikler üretmeyi ihmal etmiyor. Tıpkı Samsung’un kablosuz kulaklık modelinde yaptığı gibi.

Dün gerçekleştirdiği bir mini lansman ile Samsung Galaxy Buds 2 Pokemon Edition’ı tanıtan Samsung, bu hamlesiyle kablosuz kulaklık modeli için yeni bir pazar alanı açmış oldu. Yeni tanıtılan kablosuz kulaklığa baktığımız zaman aslında özellik olarak orijinal Galaxy Buds 2’den hiçbir farkının olmadığını görüyoruz.

Samsung Galaxy Buds 2 Pokemon Edition

Yani Pokemon Edition versiyonu da tıpkı orijinal kulaklık gibi 20 saate kadar kullanım imkanı, Bluetooth 5,2 desteği gibi özelliklere sahip. Bu cihazı selefinden ayıran en önemli şey ise tabi ki kendine özel tasarlanmış özel kutu çantası. Samsung Galaxy Buds 2 kutusunu içerisine yerleştirerek taşıyabileceğiniz bu çanta, tahmin edebileceğiniz üzere tamamen bir pokeball görünümüne sahip.

Samsung Galaxy Buds 2 Pokemon Edition

Samsung Galaxy Buds 2 Pokemon Edition tanıtıldı

Üstelik bu çantayı boyuna asabilmek için bir askılık bölümü de mevcut. Öte yandan, bu versiyonla birlikte kutudan içlerinde Pikachu, Bulbasaur, Charmander, Squirtle, Jigglypuff, Ditto, Dragonite, Lapras, Eevee, Gengar ve Mew isimli pokemonlara ait 11 adet çıkartmanın yer aldığını ve bunların kulaklığın orijinal şarj kutusunun üzerine yapıştırılabileceğini de hatırlatalım.Samsung Galaxy Buds 2 Pokemon Edition

Sınırlı sayıda üretilecek ve 105 dolar karşılığında satışa sunulacak olan Samsung Galaxy Buds 2 Pokemon Edition’ın Güney Kore dışında başka ülkelerde de satışa sunulup sunulmayacağı bilinmiyor.

Amazon şirketi hakkında şok iddia!