Samsung amiral gemilerini ucuza satmaya başlayacak: Xiaomi ile rekabet edemiyor

Samsung amiral gemilerini ucuza

Dünyanın akıllı telefon devleri içerisinde yer alan Samsung amiral gemilerini ucuza satmaya başlıyor. Alınan kararın rekabet amaçlı olduğu söyleniyor. Hadi gelin detaylara birlikte bakalım.

Birçok sektörde olduğu gibi akıllı telefonda da ciddi bir rekabet var. Özellikle Xiaomi bu rekabeti korkunç seviyelere kadar çıkardı. Amiral gemisi modellerini uygun fiyatlarla sunan ve alt modellerinde de yine benzer uygun fiyatlar veren Xiaomi birçok şirketi zorluyor. Samsung sırf bu uygun fiyatlarla mücadele etmek için Galaxy FE projesini başlatmıştı.

Gelen son detaylara göre Samsung, amiral gemilerini yeniden uygun fiyatlarla sunmaya hazırlanıyor. Böylece Xiaomi gibi şirketlerle daha rahat rekabet edebilecek. Karşısındaki rakip diğerlerine göre fiyat konusunda çok daha dişli.

Samsung amiral gemilerini ucuza dağıtmaya karar verdi

Galaxy M52 5G üzerinde çalışmalarını devam ettiren şirket onu uygun fiyatlı bir işlemci ile birlikte piyasaya sunmaya hazırlanıyor. Samsung tarafından kullanılan işlemciler diğerlerine göre biraz daha pahalı. Bu durum akıllı telefonların fiyatlarında yükselişe neden oluyor.

Samsung amiral gemilerini ucuza veriyor

Samsung tarafından geliştirilen yeni amiral gemilerinde Snapdragon 888 kullanılacak. Böylece bir miktar daha uygun fiyatlı cihazlar ortaya çıkacak. Gelen detaylara göre kullanılacak olan Snapdragon 888 işlemcisi standart versiyonda olacak. Bu işlemci alternatif bir donanım olarak akıllı telefon üreticilerine sunulmuştu.

Samsung Galaxy F42 5G geliyor!

Alternatif modeller sunan Samsung uygun fiyatta ürün arayanlar için hayal kırıklığı yaratmak istemiyor. Özellikle Avrupa’da Xiaomi ile rekabet etmek için muhtemelen birçok amiral gemisi modelini uygun fiyatlarla piyasaya sunmaya çalışacak. Peki siz böyle bir model piyasaya çıkarsa almayı düşünür müsünüz? Yorumlar bölümünden fikirlerinizi bizlerle paylaşabilirsiniz.