Samsung Galaxy Tab S9 FE+’ın Beklenen Güncellemesi Türkiye İçin Çıktı

Samsung

Samsung, Galaxy cihazların birçoğu için Android 14 güncellemesini yayınladı. Ancak teknoloji devi 2023’ün sonlarında sürpriz bir güncelleme daha çıkardı. Eğer Galaxy Tab S9 FE+ tablet kullanıyorsanız Android 14 temelli One UI 6 güncellemesini yükleyebilirsiniz.

Android 14 güncellemeleri 2024’e kadar devam edecek. Ama yeni cihazların yeni yıla birkaç gün kalmışken büyük güncellemeler alması da biraz şaşırtıcı olabiliyor. Bunlardan biri Samsung Galaxy Tab S9 FE+ tablet oldu. Bu tablet geçtiğimiz ekim ayında Android 13 sürümüyle satışa sunulmuştu. Güney Koreli şirket, Tab S9 FE+ için Android 14 temelli One UI 6 yazılım paketini paylaştı.

samsung

Güncelleme şimdilik Türkiye ve Avustralya için çıkmış görünüyor. Ekran görüntüsünde görüldüğü gibi 2 GB boyutunda ve Kasım 2023 güvenlik yamasını da içeriyor. Daha fazla detaya girecek olursak, One UI 6.0 sürümü en çok kullanılan özelliklere daha kolay erişim sağlayan yenilenmiş hızlı ayarlar paneli sunuyor. Ayrıca yazılım paketinde geliştirilmiş Ana Ekran ve Widget’lar, yeniden tasarlanmış emojiler ve başka birçok iyileştirme bulunuyor.

Galaxy Tab S9 FE+ kullanıyorsanız Ayarlar>Yazılım Güncelleme kısmından güncellemeyi kontrol edip, indirebilirsiniz. Güncellemeyi yüklerken tabletinizin en aşağı %50 şarjının olmasına dikkat edin. Düşük şarjınız varsa güncellemeden önce şarj etmeyi unutmayın.

GTA 6 Nedeniyle Instagram Paylaşımlarını Sildi