Samsung akıllı telefon kullananlara güzel haber!

Samsung Galaxy S24 Ultra

Güney Koreli teknoloji devi Samsung tarafından geliştirilen ve akıllı telefonların kameralarında daha fazla hakimiyet kurmak isteyenler için iyi bir fırsat olan Camera Assistant uygulaması artık daha fazla cihazda çalışacak.

Samsung akıllı telefon kullananlara güzel haber! Samsung hala 1 Şubat’ta tanıttığı yeni Galaxy S23 serisiyle gündemdeki yerini koruyor. Yeni serinin bu kadar ön planda olmasının en temel sebebi ise tabi ki seride bulunan Galaxy S23 Ultra modelinin mükemmel kamera yapısı. Zaten tanıtıma kadar da hep gelen sızıntılar, bu yeni amiral gemisinin kamera kanadıyla alakalıydı. Kullanıcılarının kameraya olan bağlılığını bilen Güney Koreli teknoloji devi, geçtiğimiz yıl Galaxy S22 serisine özel bir uygulama olan Camera Assistant’ı piyasaya sürmüştü.

Samsung ve iPhone

Bu uygulama sayesinde kamera ayarlarında çok daha fazla söz sahibi olan kullanıcılar, fotoğraflarını mükemmelleştirebilmek için kendi ayarlarını bu uygulama üzerinden yapabiliyorlar. Ancak biraz önce de belirttiğimiz üzere bu uygulama yalnızca Galaxy S22 serisine özel, daha doğrusu özeldi.

samsung

Samsung akıllı telefon kullananlara güzel haber!

Samsung tarafından dün akşam saatlerinde yapılan son açıklamada, bu uygulamanın yeni bir takım özellikler ve geliştirmeler içeren güncelleme aldığı duyurulurken, müjdeli haberse sona saklandı. Buna göre artık Camera Assistant uygulaması Galaxy S22 serisine özel olmaktan çıktı ve aşağıdaki listede adı bulunan tüm cihazlar için kullanılabilir hale geldi. Yani eğer siz de aşağıdaki listede adı bulunan telefonlardan birini kullanıyorsanız, Camera Assistant uygulamasından faydalanabilirsiniz.

Samsung

Uygulamayı Destekleyen Modeller: Galaxy Note 20, Galaxy Note 20 Ultra, Galaxy S20, Galaxy S20+, Galaxy S20 Ultra, Galaxy S21, Galaxy S21+, Galaxy S21 Ultra, Galaxy S22, Galaxy S22+, Galaxy S22 Ultra, Galaxy S23, Galaxy S23+, Galaxy S23 Ultra, Galaxy Z Flip 3, Galaxy Z Flip 4, Galaxy Z Fold 2, Galaxy Z Fold 3, Galaxy Z Fold 4. Samsung akıllı telefon kullananlara güzel haber!

Apple, NBA’in yayın haklarını alabilir