Samsung 4 kameralı akıllı telefon geliştirecek

samsung

Akıllı telefon pazarının lider ismi konumunda bulunan Samsung, 4 kameralı yeni bir model üzerinde çalışıyor. İşte konu hakkındaki detaylar.

Akıllı telefon sektörünün geneline baktığımızda muazzam bir rekabetin olduğunu söyleyebiliriz. Elbette bu rekabet üreticilerin aleyhine olsa da biz kullanıcılar için oldukça olumlu yönleri mevcut. Nitekim rekabet düzeyi arttıkça, pazardaki modellerin fiyatları da ucuzluyor. Geçtiğimiz günlerde 300 euro gibi oldukça uygun bir fiyattan satışa sunulan Xiaomi Pocophone F1 bu duruma en güzel örnek.

Elbette kullanıcılar için tek kriter uygun fiyat değil. Teknik özellikler, tasarım ve kamera da akıllı telefon satın almayı düşünenler için oldukça önemli kriterler diyebiliriz. Genel olarak sektördeki pek çok modelin teknik özellikler ve tasarım anlamında birbirlerine benzediğini söylemek de yanlış olmayacaktır. Yalnız kamera tarafında muazzam farklılıkların olduğunu belirtmemiz gerekiyor. Nitekim üreticiler de bu durumun farkındalar.

Kamera tarafındaki en farklı yaklaşım Huawei’den gelmişti. Çinli üretici P20 Pro modelinde 3 ana kamera kullanarak bir ilke imza atmıştı. Şimdi ise benzer bir hamlenin Samsung’dan geleceği ortaya çıktı.

Samsung 4 ana kameralı telefon yapacak!

Sızdırılan bilgilere göre Güney Koreli teknoloji devi şu aralar 4 kameralı bir telefon üzerinde çalışıyor. Samsung’a yakınlığıyla bilinen sızıntı dünyasının güvenilir isimlerinden biri olan Ice Universe kısa süre önce aşağıdaki tweeti attı.

Ekran Resmi 2018 09 04 00.31.37

Tweet’ten de anlaşılacağı üzere Samsung, 4 kameraya sahip bir telefon geliştiriyor. Elbette bu telefon hakkında şimdilik hiç bir bilgi yok. Fakat muhtemelen önümüzdeki günlerde daha net detaylar ortaya çıkacaktır.