Samsung, 28 Haziran’da Wear OS ile Galaxy Watch’ı detaylandıracak

Samsung, 28 Haziran'da Wear OS ile Galaxy Watch'ı detaylandıracak

Samsung, bu yıl Barselona’daki MWC’ye katılıyor, ancak bunu sanal olarak yapacak. Konferansın ilk günü olan 28 Haziran’da şirket, Galaxy ekosistemindeki en son gelişmeleri, yeni saat deneyimini ve mobil güvenliği ortaya çıkaracak bir Galaxy Experience açılış konuşması düzenleyecek.

Samsung, bu ayın sonlarında sanal MWC 2021 konferansında yeni Wear OS saat işletim sistemini sergileyebilir. Şirket, 9to5Google tarafından tespit edilen MWC oturum açıklamasında bunu ima etti. Oturum 28 Haziran’da yapılacak. Açıklama şöyle: Bağlı cihazlar, hizmetler ve ortaklıklardan oluşan Galaxy ekosistemi, insanlara seçim, özgürlük ve olasılık sağlıyor. Hem geliştiriciler hem de tüketiciler için yeni fırsatlar yaratarak akıllı saatleri yeniden tasarlıyoruz. Ve insanlara açık ve bağlantılı bir dünyada ihtiyaç duydukları korumayı vererek güvenliği artırıyoruz.

Samsung, 28 Haziran'da Wear OS ile Galaxy Watch'ı detaylandıracak

Samsung’un Tizen akıllı saat işletim sistemi, en iyi akıllı saatlerden bazılarına yol açtı. Ancak şirket son haftalarda Google ile daha yakın bir uyum sağlamayı seçti. Samsung Galaxy Watch’a bir sonraki giriş, Google’dan büyük ölçüde etkilenen bir işletim sistemini çalıştıracak. Samsung, Wear OS ile piyasaya sürülecek olan yeni Galaxy akıllı saatleri hakkında bize daha fazla bilgi vermeyi planlıyor. Resmi açıklamaya göre Samsung, “akıllı saatleri yeniden tasarlıyor, hem geliştiriciler hem de tüketiciler için yeni fırsatlar yaratıyor”. Ayrıca güvenliği artırıyor ve bağlı cihazlar ve hizmetler ekosistemindeki insanları güçlendiriyor, kullanıcılara “seçim, özgürlük ve olasılık” sağlıyor.

Gerçekte, Samsung’un kendi bünyesindeki Tizen işletim sisteminden giyilebilir cihazlar için daha yaygın bir sisteme nasıl geçeceğini görmeyi bekliyoruz. Umarım, Koreli üretici bize Galaxy Watch4 ve Galaxy Watch Active4 hakkında da bilgi verecektir, ancak bunlar muhtemelen yalnızca Galaxy Z katlanabilir akıllı telefonlarla birlikte tanıtılacak.

5G ne zaman kurulacak: Cumhurbaşkanı açıkladı