Sailor Moon, YouTube’da ücretsiz olarak sunuluyor

Sailor Moon, YouTube'da ücretsiz olarak sunuluyor

Anime klasikleri arasında yer alan Sailor Moon şimdi YouTube üzerinden ücretsiz olarak izlenebilecek. İşte tüm detaylar.

Bir anime hayranıysanız, size iyi haberlerimiz var.. Viz Media, en iyi bilinen anime animelerinden bazılarını YouTube’a yükledi ve ücretsiz olarak yayınlanmalarını sağladı. Artık yayıncının hesabında yeniden yapımlar değil, 90’larda yayınlanan eski versiyon Sailor Moon, Sailor Moon Crystal – Naruto, Death Note, Inuyasha ve Hunter X Hunter gibi şovları bulabilirsiniz. Görebildiğimiz kadarıyla Viz, bölümleri art arda izlemeyi kolaylaştıracak oynatma listeleri halinde düzenleyerek sunuyor.

Sailor Moon, YouTube'da ücretsiz olarak sunuluyor

Ücretsiz olduklarını göz önünde bulundurursak reklamlar da bolca mevcut diyebiliriz. Ancak reklamlar bazı bölgelerde sunulmuyor bu sebeple VPN kullanarak animelere izleyenlerin sayısı da çok. Animeler orijinal olarak japonca dilinde ve ingilizce altyazılı. Bu, özellikle nostaljik hissediyorsanız bu mükemmel bir fırsat. Sailor Moon klasik animeler arasında yer alıyor ve en çok sevilenler arasında da öne çıkıyor. Yediden yetmişe bir çok hayranı olan anime şimdi ücretsiz olarak kullanıma sunuluyor. Sadece bununla da kalmayıp başka klasik animelerin de ücretsiz olarak yayınlanacağı belirtildi. Bu animeler arasında hangilerinin var olduğu tam net değil ve zamanla farklı animeler de eklenerek bu liste büyüyecek. Bu kapsamda daha fazla içeriğe erişebilecek olan anime hayranları klasikleri ücretsiz olarak ve kolayca YouTube üzerinden izleme fırsatına erişecek diyebiliriz.

Ant-Man and the Wasp: Quantumania beğenilmedi