Elon Musk ücretli Twitter için kolları sıvadı!

Elon Musk, Twitter'ın tweet sorununu çözdüğünü söyledi

Twitter’ı satın aldıktan sonra odak noktasını platformun gelirini arttırmaya çeviren Elon Musk’ın son hamlesi büyük tepki çekeceğe benziyor.

Elon Musk ücretli Twitter için kolları sıvadı! Twitter, iki faktörlü kimlik doğrulama için SMS kullanımını ücretli hale getirdiğini duyurdu. Artık Twitter Blue abonesi olmayan kullanıcılar SMS aracılığıyla iki faktörlü kimlik doğrulamayı kullanamayacaklar. Bunun yerine, Google Authenticator gibi üçüncü parti kimlik doğrulama uygulamalarını kullanmak zorunda kalacaklar. Bu karar, Twitter’ın hesap güvenliğini artırmayı amaçlıyor.

Elon Musk Twitter CEO'su olmaktan çekiliyor

20 Mart’tan itibaren, SMS ile iki faktörlü kimlik doğrulama kullanımı için Twitter Blue aboneliği gerekli hale gelecek. Twitter, son tarih itibarıyla Blue aboneliği olmayan tüm kullanıcılar için iki faktörlü kimlik doğrulamayı otomatik olarak devre dışı bırakacak. Uygulama açıldığında, kullanıcılar doğrudan kapatma seçeneğiyle karşılaşacaklar.

Twitter Blue aboneliği ucuz bir yıllık seçenek alıyor

Elon Musk ücretli Twitter için kolları sıvadı!

Twitter, SMS bazlı kimlik doğrulamanın kötü niyetli kişiler tarafından istismar edilebileceği endişesiyle bu adımı attığını açıkladı. Fiziksel güvenlik anahtarları veya kimlik doğrulama uygulaması kullananlar için Twitter Blue aboneliğinin zorunlu kılınması şimdilik söz konusu değil.

Twitter, siyasi reklam yasağını kaldırdı

Twitter Blue, daha fazla özellik ve avantaj sunan bir abonelik hizmetidir. Twitter’ın ücretli hizmeti, kullanıcılara “Geri Al” özelliği, özelleştirilebilir uygulama simgesi, renkli temalar, okuma listeleri ve daha fazlası gibi özellikler sunuyor. Blue aboneleri, Twitter’daki daha iyi bir deneyim yaşayabilir ve hesaplarını daha iyi koruyabilirler.

Bu hamle, Twitter’ın daha güvenli bir platform sağlamayı ve hesapların güvenliğini artırmayı hedefliyor. Twitter, kullanıcıların hesaplarını daha da güvence altına almak için ek önlemler alarak kötü niyetli aktivitelere karşı mücadelesine devam edecek.

Xiaomi 13 Ultra kamera çıkıntısı ile yok artık dedirtti!