Haftanın en iyi mobil oyunları – 20 (iOS ve Android)

Haftanın en iyi mobil oyunları

#İŞBİRLİĞİ

Haftanın en iyi mobil oyunları köşemizde bu hafta yine ilgi çeken iOS ve Android oyunlarını sizler için derledik. Mobil cihazlarınızda eğlenceli dakikalar sizleri bekliyor. En iyi oyunlar sizlerle.

Her hafta olduğu gibi bu hafta yine haftanın en iyi mobil oyunları derlememizle karşınızdayız. iOS için App Store’dan, Android için ise Google Play Store’dan geçtiğimiz haftanın en çok dikkat çeken mobil oyunlarını sizler için derledik. İster akıllı telefon, ister tablet bilgisayar olsun mobil cihazlarınızda oyun oynamayı seviyorsanız, bu galerimizi çok seveceksiniz.

Kimi zaman sadece vakit geçirmek, bazen ise arkadaşlarınızla eğlenceli bir rekabet içine girmek için oynadığımız mobil oyunlar artık çok önemli bir pazar. Uygulama marketleri içerisinde kaliteli oyunları bulmak oldukça zor. İşte tam olarak bu sebeple sizler için bu hafta 7 farklı oyunu bir araya getirdik. Çoğu ücretsiz olan bu oyunları açıklamalarıyla birlikte ilerleyen sayfalarda bulabilirsiniz. Geçtiğimiz hafta içerisinde sizin dikkatinizi çeken başka oyunlar olduysa, yorumlarınızı bekliyoruz. Şimdiden iyi eğlenceler.