Sahibinden.com Kendi Reklam Platformunu Duyurdu

sahibinden dogal reklam

Ülkemizin en önemli satış platformlarından olan Sahibinden.com  doğal reklam altyapısını kullanıma sundu. Altyapı sayesinde kullanıcılar Sahibinden’e istediği reklamı verebilecek. Konu hakkındaki detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

Aylık 43 milyon aktif kullanıcıya ve 8 milyar sayfa görüntülenmesine sahip olan Sahibinden, kendi reklam platformunu kurdu. Platform üzerinden isteyen herkes Sahibinden’e reklam verebilecek. Verilen reklamlar, ürün listeleme sayfalarında ve diğer ekranlarda görünecek. Tamamen Sahibinden’de çalışan Türk mühendisler tarafından geliştirilen reklam sisteminde detaylı reklam ayarlamaları yapabilmek de mümkün.

Doğal reklam olarak adlandırılan bu sistemlerde büyük platformlar kendi ağlarını kurarak dışarıya reklam komisyonu ödemekten kurtuluyor. Ayrıca, oluşturulan sistem farklı internet sitelerine de satılabiliyor. Webrazzi’nin Adrazzi girişiminde bunu görmüştük. Sahibinden ekibi de bu konu üzerine yoğunlaşıyor.

Yaklaşık 5 dakikada verilebilen ve tıklama bazlı ücretlendirme yapılan sistemde herkesin kolayca reklam verebilmesi amaçlanmış. Hiçbir teknik bilgiye ihtiyaç olmadan verilen reklamlar sayesinde çok geniş kitlelerin reklam verebilmesi hedefleniyor.

Sahibinden.com CEO’su: Türkiye’nin En Büyük Dijital Platformlarından Birisiyiz

sahibinden-reklam

Sahibinden CEO’su Burak Ertaş, ”bu ürünü yerli yazılımcılar ve kaynaklarla ürettiklerinin altını çiziyor ve Türkiye’nin en büyük dijital platformlarından biri olduklarını ifade ediyor. Reklam verenlere verimli ve ekonomik bir alternatif sunuyoruz” dedi.

Tıklama başına olan maliyet üzerinden yayınlanan reklamların, şirketin gelişimine ne kadar katkı sağlayacağını ve bu tür doğal reklam sistemlerinin ne kadar artacağını bekleyip göreceğiz.

Nvidia GeForce GTX 1070 Ti Benchmark Sonuçları Ortaya Çıktı!

İşte gençlerin en fazla tercih ettiği sosyal medya uygulaması!