Sağlam kamera performansı gösterecek yeni Google sistemi

Google Kamera

Akıllı telefon kullanıcılarının en büyük beklentilerinden birisi de hiç şüphesiz sağlam kamera performansı gibi özelliklerdir. Google konu ile ilgili son derece ilginç özellikler getirdi. İşte konu ile alakalı merak edilenler.

Sağlam kamera performansı ne yazık ki her cep telefonunda bulunmuyor. Bu nedenle Google gibi şirketler kamera uygulamalarına daha fazla ağırlık vermeye başladı. Android platformları içerisinde en iyi kamera uygulamalarından birisi olarak bilinen Google yeni yeni özellikler deniyor. Böylece kullanıcı memnuniyetini en üst seviyeye çıkarmak istiyor.

işin aslına bakacak olursak kamera teknolojileri eskisine göre bir miktar daha gelişti. Fakat kameraların kalitesi artsa bile yine de farklı özellikler sunmakta zorlanabiliyor. Yani kalite ile birlikte aynı zamanda çekim çeşitliliğinin de artması gerekiyor. Ancak görünen o ki bunu pek başaran yok.

Google yeni kamera özelliğini getiriyor

Google kamera uygulamasında yeni bir özellik geldi. Bu özellik ile birlikte hızlı çekim denilen bir sistem kullanılabiliyor. Fotoğraf modundayken bile parmaklarınızı deklanşör tuşuna basılı tutarsanız video çekmeye devam edebilirsiniz. Yani bunun için fotoğraftan çıkıp yeniden videoya geçmenize gerek yok.

sağlam kamera performansı

Ayrıca yeni getirilen güncelleme ile birlikte parmak hareketleri çeşitlendirilirdi. Eğer parmağınızı yukarı kaydırırsanız videoda yakınlaştırma yapabilirsiniz. Aynı zamanda aşağı doğru kaldırdığınızda uzaklaştırma yapacaktır. Ayrıca görüntü netlemesi diğer akıllı telefon kameralarına göre son derece iyi bir seviyeye ulaştı.

Xiaomi Mi 10S, çift hoparlör ve 108MP kamera ile piyasaya çıktı!

Dünyanın en büyük teknoloji şirketleri içerisinde yer alan Google tüm bu özellikler sayesinde daha fazla tercih edilecek. Peki siz Google uygulamasının kamera özelliklerinden memnun musunuz?