Ryan Gosling oynamak istediği Marvel karakterini açıkladı

Ryan Gosling oynamak istediği Marvel karakterini açıkladı

Ryan Gosling her ne kadar romantik komedi filmleriyle bilinse de Marvel evreninde de yer almak istediğini açıkladı. İşte tüm detaylar.

Marvel evreni hem Disney+’ta hem de büyük ekranda çok sayıda yeni karakter ve hikayeye sahip. Ancak şimdi, onaylanmış bir çıkış tarihi olan son MCU filmi olan The Marvels, San Diego Comic-Con ve D23 Expo’da yayınlanacak. John Krasinski’nin Bay Fantastik olarak statüsü ve Wolverine’i kimin oynayacağı konusunda söylentiler dolaşırken, şimdi Ryan Gosling de bir Marvel filminde yer alacak mı sorusu akıllara takılıyor. Zira oyuncu bu evrende olmak istediğini söylemişti.

Ryan Gosling oynamak istediği Marvel karakterini açıkladı

Greta Gerwig’in yaklaşmakta olan 2023 filmi Barbie’de Ken rolünü üstlenmesinin yanı sıra Gosling, ilginç bir şekilde Avengers: Endgame yönetmenleri Joe ve Anthony Russo tarafından yönetilen Netflix için The Gray Man’de de rol alıyor.

Kardeşlerin son filmi için basında yer alırken, oyuncu Nova söylentilerini çürütüp Ghost Rider’ı oynamak istediğimi söylemişi. Şimdi, bu haberin ardından, The Gray Man yıldızı Russo Brothers ve kendi Marvel umutları hakkında tekrar yorum yaptı. Ryan Gosling’in MCU’nun Ghost Rider’ını oynama konusundaki tutkusunu dile getirmesinin ardından, oyuncu MCU’ya katılma konusundaki ilgisini bir kez daha dile getirdi. Hem Russo Brothers’a hem de Barbie to Extra’daki Ken rolüne atıfta bulundu ve “Umarım bunu tezahür ettirebilirler” dedi.

Xiaomi de 200 megapiksel kameralı bir telefon hazırlıyor