Hyundai Tucson için Nisan fiyatları açıklandı!

2021 Hyundai Tucson N Line 4 scaled

Güney Koreli otomobil devi Hyundai yeni kasasıyla beğeni toplayan Tucson modelinin Nisan fiyatlarını açıkladı. Tucson fiyatları önceki aya göre bir tık arttı.

Hyundai Tucson için Nisan fiyatları açıklandı! Son dönemde ülkemizde SUV modellerin hayli popüler olduğu su götürmez bir gerçek. Özellikle B ve C segmentindeki SUV modellerine olan talep inanılmaz ölçüde arttı.

SUV sektöründeki popüler modellerden biri olan Tucson da yeni yıla yeni kasa tasarımıyla girdi. Eski kasasına nazaran çok daha sportif bir görünüme kavuşan Tucson, ülkemizde de satışa sunuldu. Elbette boş kasa bir Tucson için bile 655.000 TL’nin üzerinde bir rakam ödemeniz gerekiyor. O da bayide otomobil bulabilirseniz.

Malum şu sıralar bayilerde otomobil bulmak pek de mümkün değil. Fakat biz yine de sizler için otomobillerin bayi fiyatlarını bir araya getirdik. İşte 2022 model Tucson fiyatları. Bu arada dip not olarak belirtelim. 2021 model Tucson modellerini daha ucuza bulmanız mümkün. Hyundai Tucson sıfır fiyatları açıklandı.

Hyundai Tucson sıfır fiyatları açıklandı!

Diğer modeller ve fiyatlar için alt kısımdan sayfayı değiştiriniz.

Hyundai Tucson fiyatları yine arttı!

1.6 T-GDI 180 PS 4×2 Comfort Benzin DCT

Fiyatı: 655.131 TL