Ayyıldız Tim, Rus bilgilerini ele geçirdi!

Ayyıldız Tim Rus bilgilerini ele geçirdi

Bir süredir gündemi meşgul eden Anonymous’un saldırılarına ufakta olsa bir karşılık Ayyıldız Tim’den geldi.

Dünyanın en ünlü hacker grubu Anonymous’un 10 günü aşkın süredir düzenlediği saldırılar nedeniyle çok sayıda kamu kurumuna ait siteler ve bankaların sistemlerinde yavaşlama ve erişim sorunları yaşanmıştı.

Bir süredir gündemi meşgul eden Anonymous’un saldırılarına ufakta olsa bir karşılık Ayyıldız Tim’den geldi. Dünyanın en ünlü hacker grubu Anonymous’un 10 günü aşkın süredir düzenlediği saldırılar nedeniyle çok sayıda kamu kurumuna ait siteler ve bankaların sistemlerinde yavaşlama ve erişim sorunları yaşanmıştı. Dünyaca ünlü siber korsanların yaptığı bu saldırılara bir karşılık olarak Ayyıldız Tim isimli Türk hacker grubu, 19.000 Rus vatandaşının kişisel bilgilerini ele geçirdiklerini iddia etti.

Türk hackerların sosyal paylaşım sitelerinden yaptıkları açıklamada, “19 bin Rusun hayatını hackledik. Bu saldırılarımız yapacaklarımız karşısında sadece bir çerezdir. Bu saldırıyı yapan siber saldırı birim başkanımıza teşekkür ederiz. 19 bin Rus’un tüm bilgileri ele geçirilmiştir. Veri çekimi devam etmektedir” ifadelerine yer verildi.

Bunlara ek olarak Türk hacker grubu, Rus Ekonomi Bakanlığı’na ait siteninde erişime engellendiğini iddia etti.

Anonymous, Türkiye’ye savaş açtı!