Asus ROG Phone piyasanın en hızlısı

Ekran Resmi 2018 06 11 18.45.43

Akıllı telefon pazarının önemli isimlerinden biri olan Asus, pazarın en hızlı telefonu için gün sayıyor. Oyunculara özel olarak tasarlanan Asus ROG Phone Benchmark testleri ile rakiplerine göz dağı veriyor.

Son dönemde oyun odaklı akıllı telefonların sayısında önemli bir artış mevcut. Bu artışın altında elbette makul bir arz – talep ilişkisi olduğu da yadsınamaz. Hatırlanacağı üzere oyun odaklı ilk akıllı telefon geçtiğimiz yıl Razer tarafından satışa sunulmuştu. Razer Phone 700 dolarlık fiyatından ötürü geniş kitlelere ulaşamamıştı. Nitekim devreye ZTE, Xiaomi ve Honor gibi Çinli üreticilerin girmesiyle birlikte oyun odaklı akıllı telefonların hitap ettiği kitle de artmış oldu.

Çinli üreticilerin uygun fiyatlarla satışa sunduğu bu cihazlar, daha küresel pazara açılmadan yok satmaya başladı. Şimdi ise bu cihazların karşısında Asus imzası taşıyan oldukça dişli bir rakip mevcut. Evet Asus ROG Phone modelinden bahsediyoruz.

Asus’un kısa süre önce tanıttığı oyun odaklı akıllı telefon modeli, Benchmark testlerinde de gücünü ispatlamış durumda.

Asus ROG Phone rakip tanımıyor

Önümüzdeki dönemde satışa sunulması beklenen Asus ROG Phone, kısa süre önce GeekBench’te ortaya çıktı. GeekBench çok çekirdek testinde 9534 puan alan Asus ROG Phone, SD835 kullanan mevcut modelleri geride bırakmayı başardı.

Asus’un oyun odaklı cihazı, tek çekirdek testinde de aldığı 2547 puanla ilk sıraya yerleşti. Sadece SD845 kullanan cihazların dahil edildiği sıralamaya aşağıdan göz atabilirsiniz.

asus rog phone

Çok Çekirdek

asus rog phone

Tek Çekirdek