Robert Pattinson, ilk kez bir animeye seslendirme yaptı! Övgüler yağdı

Robert Pattinson, ilk kez bir animeye seslendirme yaptı! Övgüler yağdı

Twilight filminden tanıdığımız Robert Pattinson ilk kez bir seslendirme sanatçısı olarak karşımıza çıktı. Aktör ciddi ilgi topladı. İşte tüm detaylar.

Anime hayranları, Hayao Miyazaki’nin son filmi The Boy and the Heron’daki gri balıkçıl rolüyle ilk kez seslendirme yapan Robert Pattinson’ı övüyor. Bu yılın başlarında Japonya’da son derece başarılı bir gösterime sahip olan Studio Ghibli, filmin İngilizce baskısının fragmanını Aralık ayında İngiltere ve ABD’de gösterime girmeden önce 2 Kasım Perşembe günü yayınladı. Animasyon filminde Pattinson, Christian Bale, Dave Bautista, Gemma Chan, Willem Dafoe, Karen Fukuhara, Mark Hamill ve Florence Pugh gibi yıldızlardan oluşan seslendirme sanatçıları yer alıyor. “Annesini özleyen Mahito adında genç bir çocuk, yaşayanlar ve ölülerin paylaştığı bir dünyaya adım atıyor. Orada ölüm sona eriyor ve hayat yeni bir başlangıç ​​buluyor” açıklaması ile gelen anime şimdiden Twilight yıldızı için ciddi başarı sebebi oldu.

Robert Pattinson, ilk kez bir animeye seslendirme yaptı! Övgüler yağdı

Fragmanda Robert Pattinson’un sesi oldukça farklı.  Fragmanda “Annen, kurtarılmanı bekliyor. Rehberin olacağım,” diyor Mahito’ya. Twitter/X’te kullanıcılar Alacakaranlık yıldızını yeni seslendirme yeteneği ile durmadan övdü. Şaşırtıcı derecede iyi olduğunu söyleyen hayranların paylaşımları 70.000’den fazla beğeni aldı. Alacakaranlık filminden önce de Harry Potter serilerinde yer alan oyuncu ciddi başarılar ile gündeme gelmeye devam edecek gibi diyebiliriz. Bu kapsamda hayranları da daha fazla başarı görmeye devam edecek.

xAI sohbet robotu yalnızca X Premium+ abonelerinin kullanımına sunulacak