Robert Downey Jr ve Chris Hemsworth arasında tartışma!

Robert Downey Jr ve Chris Hemsworth arasında tartışma!

Robert Downey Jr, Chris Hemsworth’un Thor’daki repliklerine yönelik eleştirilerine katılmadığını söyledi. İşte tüm detaylar.

2011’deki Thor’dan beri Marvel serisininde yer alan 40 yaşındaki Avustralyalı oyuncu, 2022’de dördüncü film olan Love and Thunder ile geri döndü. Ancak Vanity Fair’e verdiği bir röportajda kendisini “takımın güvenlik görevlisi” gibi hissettiğini, diğerlerinin “daha havalı” repliklere sahip olduğunu hissettiğini ve filmdeki performansıyla hayranlarını hayal kırıklığına uğrattığını söyledi. Ancak Avengers serisinde Hemsworth’la birlikte rol alan Iron Man yıldızı Robert Downey Jr. aynı fikirde değil. Aynı röportajın bir parçası olarak Robert Downey, Thor’un neden tüm süper kahraman grupları arasında “en karmaşık ruha” sahip olduğunu düşündüğünü paylaştı.

Robert Downey Jr ve Chris Hemsworth arasında tartışma!

“Öncelikle Thor’un bir karakter olarak uyum sağlaması son derece zordu. Bana göre Hemsworth, biz Yenilmezler arasında en karmaşık ruha sahip olanıdır. Zekası ve ağırbaşlılığı var ama aynı zamanda kendine hakim olma ve nezaket de var.” Bu yorumlar Hemsworth’ün kendisini sette yedek parça gibi hissettiğini itiraf etmesinden sonra geldi. Thor’u canlandıran oyuncu “Bazen kendimi takımın güvenlik görevlisi gibi hissettim” dedi. “Herkesin satırlarını okurdum ve ‘Ah, çok daha havalı şeyler var’ derdim. Daha çok eğleniyorlar. Peki benim karakterim ne yapıyor? Sadece Kasların var. Kostümün var. Tamamen yeri doldurulabilir hissettim” ifadelerini kullandı. Yönetmenliğini Taika Waititi’nin üstlendiği aksiyon komedisi, Natalie Portman’ı Thor’un eski kız arkadaşı Jane Foster rolünde yeniden karşımıza getirdi.

Google Chrome’a Yapay Zeka Entegrasyonu: Gemini Desteği