Iron Man’den 7 Yaşındaki Çocuğa İnanılmaz Hediye

Iron Man

Iron Man’i canlandıran Robert Downey Jr, Collective Project tarafından başlatılan kampanyaya katıldı ve 7 yaşındaki çocuğa biyonik bir kol hediye attı.

Canlandırdığı Iron Man rolüyle dünya genelinde üne kavuşan Amerikalı aktör Robert Downey Jr. uzun yıllar unutulmayacak bir jeste imza attı. Hollywood’un en aktif yardımseverleri arasında yer alan Downey Jr, Florida’da yaşayan Alex Mead adlı çocukla sürpriz bir buluşmada bir araya geldi ve doğuştan bir kolu olmayan Alex’e biyonik bir kol hediye etti.

Iron_Man

3D sanatçısı Albert Manero, Limbitless Solutions ve OneNote önderliğinde yürütülen ve 3D yazıcı teknolojisi kullanılarak geliştirilen biyonik uvuzları durumu olmayan insanlar için de erişilebilir kılmayı amaçlayan #CollectiveProject projesine sosyal medya üzerinden destek veren yıldız oyuncu Robert Downey Jr, Alex Mead’e yaptığı bu anlamlı sürpriz sayesinde projenin de dünyanın gündemine gelmesine yardımcı oldu. Iron Man’den aldığı bu desteğin ardından güçlenen Collective Project kapsamında birçok çocuğun ihtiyaç duydukları biyonik uvuzlara sahip olacağı tahmin ediliyor.

HTC One E9’dan Yeni Görüntüler ve Detaylar