Yaz Mevsimi Şampiyonluk Ligi Başlıyor!

Yaz Mevsimi Şampiyonluk Ligi Başlıyor

Ülkemizde e-Spor etkinliklerinin başını çeken oyun kuşkusuz League of Legends’dir. Dördüncü sezon ile gelen Şampiyonluk Ligi sistemi ile Türkiye’deki oyunculara gerçek bir lig izleme fırsatı sunan Riot Games Türkiye Ofisi, Yaz Mevsimi Şampiyonluk Ligi’ni yarın başlatıyor.

Yarın başlayacak olan Yaz Mevsimi Şampiyonluk Ligi‘nin en iddialı 8 takımı ise Ant Gaming, Atlas E-Spor, AWH E-Spor, BPI Sipahiler, DP.ByNoGame, HWA Game Sultan, Team Turquality ve Wild Fire GameSatış olarak gösteriliyor.

Yaz Mevsimi Şampiyonluk Ligi Başlıyor!

Bahar Mevsimi Şampiyonluk Ligi’nde birinciliği gögüsleyen Wild Fire GameSatış ekibi Bahar Mevsimi Finalleri’nde ligin ikincisi olan DP.ByNoGame ekibine 3-0 yenilerek turnuvaya ikinci olarak veda etmişti.

Son dönemde ise Riot Games Türkiye Ofisi 18 oyuncuyu banlayarak takımların kadrolarında köklü değişiklikler olmasına neden olmuştu. Dark Passage takımı bu karardan etkilenmezken en büyük rakibinde bazı değişiklikler oldu. Wild Fire takımının orta koridor savaşçısı yerini HWA takımından Elwind’e bırakırken, alt koridora ise emeklilik kararı almasına rağmen e-Spor aşkına yenik düşen Lethilion’ı ekibine kattı.

Köklü değişikliğin yaşandığı bir diğer popüler takım ise HWA oldu. Dün güncel kodrosunu açıklayan HWA Game Sultan; Halpern, Lethenor, Realen, un1tback ve Prod oyuncuları ile Yaz Mevsimi Şampiyonluk Ligi’ne katılacak.

AWH takımı ise Ulusal Turnuva’da ciddi bir düşüş yaşayarak oynadığı oyun ile hayranlarının tepkisini çekmişti. Sanırım yeni kadrosu ile hayranlarına umut vermek istiyor. Güncel kadrosunu açıklayan AWH; Afrox, Metiox, Caliente, Ruvelius ve HeroesWarrior ile ciddi bir oyuncu kadrosu oluşturmuş görünüyor. Oyuncular arasında Afrox Kış Mevsimi Şampiyonluk Ligi’nde gösterdiği oyun ile takımın en ciddi oyuncusu olarak görülüyor.

BPI Sipahiler’in kadrosu ise; rogu, padden, Reosta, Marshall ve panky gibi oyunculardan oluşuyor.

Ligin en etkili takımlarından olan Atlas ve Team Turquality henüz güncel kadrolarını yayınlamadı. Ancak Atlas takımının Saldırı Gücü Taşıyıcı’sı olan Prod’un HWA‘ya transfer olması büyük bir kayıp olarak görülüyor. Bununla beraber emeklilik kararı alan eski oyuncuları HolyTooth’u tekrar kadrolarına kattılar.

Wild Fire‘den KillerEs’i kadrosuna dahil eden Team Turquality, Riot Ofisi tarafından yapılan banlama yüzünden oyuncuyu bu ligde oynatamayacak. Güncel kadrosu ise; LongB, Kazze, Zergsting, Elysion, Blackie, Jim Casty gibi oyunculardan oluşuyor.

İlk haftanın karşılaşması ise aşağıdaki görselde belirtilmiş durumda;

Yaz Mevsimi Şampiyonluk Ligi Başlıyor!

E-Spor ve League of Legends hayranları yarın başlayacak olan ligi büyük heyecanla beklemeye başladı…

Project CARS’tan İddialı Video!