Rezvani Tank Military Edition ortaya çıktı!

Rezvani Tank Military Edition

Kaliforniya merkezli yüksek performanslı otomobil üreticisi Rezvani Motors, sürücülere askeri sürüş deneyimi kazandırmak amacıyla geliştirdiği Rezvani Tank modelini güncelledi. İşte yeni Rezvani Tank Military Edition hakkındaki tüm detaylar.

Olağanüstü gözüken Rezvani Tank Military Edition, Mine Resistant Ambush Protected (MRAP) yani mayına karşı dayanıklı ve pusulara karşı etkin koruma sağlayan askeri tipteki bir araç konseptine sahip.

Kullanıcılara B7 seviyesinde kompozit gövde zırhı sunan Rezvani Tank aynı zamanda B7 seviyesindeki balistik camlar ile donatılmış. Tüm bunlar aracın içindekilere, zırh delici mermiler de dahil olmak üzere tüm yüksek kalibreli saldırı tüfeklerine karşı tam koruma sağlıyor. Öte yandan araçta yer alan alt cephe koruması, aracın altında meydana gelebilecek patlamalara karşı son derece dayanıklı. Tabii aracın yakıt deposu, akü ve radyatör gibi bölümleri de ısı korumalı zırhla kaplı. Genellikle askeri araçlarda kullanılan run-flat ile patlak lastikle yol alabilme özelliği de bu araçta mevcut.

Görüntülü İnterkom sistemine sahip olan Rezvani Tank Military Edition, termal gece görüş sistemine sahip. Eğer görünmez olmak istiyorsanız aracın tüm ışıklarını kapatın ve bu sistemi kullanın. Ancak aracın gaz pedalına bastığınız an herkes sizi fark edecektir.

Çünkü Rezvani Tank Military Edition, Hellcat V8 motor kullanıyor!

Standart olarak 500 beygir gücündeki 6.4 litrelik V8 motor ile gelen Tank için opsiyonel olarak 707 beygir gücünde super charged 6.2 litrelik V8 motor seçeneği sunulacak. Rezvani Tank Military Edition, ABD’de 295.000 dolardan başlayan fiyatlarla alıcı bulacak. Ancak bu fiyata motor opsiyonu eklendiğinde fatura 65.000 dolar civarında artacaktır. Rezvani Motors’un bu modeli ile ulaşabileceği alıcı sayısının oldukça sınırlı olduğunu düşünüyoruz. Çünkü sivil kullanımda bu kadar kapsamlı askeri güvenlik donanımlarına ihtiyaç duyacak kişi sayısı oldukça az olmalı.

Yenilenen Porsche Macan tozu dumana kattı!

Rezvani Tank Military Edition