World at Arms nedir?

world at arms

Gameloft’un popüler oyunu World at Arms, Windows Phone’a çıkarma yaptı.

Oyun, Windows Phone Kullanıcılarının yüzünü güldürecek.

World at Arms nedir?

Oyundaki Belalı KRA kuvvetleri sizlere bir saldırı gerçekleştiriyor ve tüm özgür Dünya’yı tehdit ediyor. Dünyanın en büyük Askeri Liderlerinden biri olarak Herkesi kurtarmak için harekete geçmeniz gerekiyor.

Tamamen Ücretsiz olan bu Oyun, tamamen Modern Savaş Stratejisini içeriyor. Derin bir Solo harekâtla heyecanlı mücadelelere girişebilirsiniz.

Çoklu Oyunculu modla Dünyanın her yanında, Denizin derinliklerinde, Karada ve Havada çatışmalara girme şansına da sahipsiniz.

Zengin Sosyal Özelliklerden faydalanmak ve Kurnaz bir savaş planı yapmak için sohbet özelliğini de kullanabilirsiniz. Rakiplere meydan okuyarak ve kaynaklarını çalarak Lider Panolarında adınızı duyurabilir ve Oyunun en iyisi olmak için mücadele edebilirsiniz.

Birçok Askeri Silah ve Ekipmânı bulabileceğiniz World at Arms’ta, oyun içi ekipman satın alma sistemiyle Özelleştirme yapabilirsiniz.

Para kazanmak için çeşitli binalar da kurma imkânına sahipsiniz. Tabii ki sadece paraya sahip olmamız yeterli bir neden olmuyor.

Bunun yanında elektriğe de ihtiyacımız oluyor. Bölgenizden geçen Tank veya Uçak gibi Askeri Araçlardan da vergi alarak kazançlarınızı artırıp gücünüze güç katabilirsiniz.

Oyunu nasıl indireceksiniz?

Oyunu indirmek için buraya dokununuz.

One Plus X Bugün Sürprizi patlatacak!