Tank gibi karavan yapıldı: Evi aratmıyor! (Video)

tank gibi karavan

Crawler Otağ 600 isimli tank gibi karavan kullanılmak üzere satışa sunuldu. Özellikle de evi aratmaması onun en önemli özellikleri arasında yer alıyor. Hadi gelin tüm detaylarına birlikte göz atalım.

Şehirden kaçıp daha sakin bir hayat kurmak denilince muhtemelen birçok kişinin aklına tank gibi karavan yapmak gelmeyecektir. MAN 4×4 şasisine kurulan Crawler Otağ 600, günümüzün en gelişmiş karavanlarından bir tanesi olarak kabul ediliyor. Özellikle de tamamen özelleştirilebilir yapısı sayesinde diğerlerinden ayrılabiliyor. Onu özel kılan taraf ise mobil bir hayat sunabilmesi.

Tüm kullanımlara uygun karavan büyük kolaylık sağlıyor

Henüz yeni yapılan bu karavan mobil bir Dünya yaratma fikrinin vücut bulmuş hali gibi. Dilerseniz hem ev gibi kullanabilir ancak istediğinizde ofis şeklini de alabilir. Crawler Otağ 600 olarak nitelendirilen yeni karavanda yok, yok.

Crawler Otağ 600

Perçinlenmiş alüminyum gövde yapısı sayesinde, Dünyanın en güçlü ve dayanıklı karavanları arasında yer alıyor. Tüm bunlara ek olarak mutfağında fırın, ocak, lavabo, buzdolabı gibi tüm araç ve gereçleri bulmak da mümkün. Bu sayede evinizdeki ortamın aynısını burada da yaşayabilirsiniz. Karavanı üreten firma, ofis çalışmalarını da unutmadı. Sizler için bir masanın da bulunduğu ofis inşa etti.

Bu araçta aynı zamanda tüm ihtiyaçlarınızı karşılamanız için 500 L’lik bir su deposu da yer alıyor. Bu suyla birlikte banyo ve mutfak gibi bölümlerde ihtiyaçlarınızı karşılamanız da mümkün. Truma Kombi yer alıyor ve karavanın içi istendiği gibi ısıtılabiliyor. Aşağıya bu aracın tanıtım videosunu yerleştirdik. İzledikten sonra karavan ile alakalı düşüncelerinizi yorumlar bölümünden bizlerle paylaşabilirsiniz.


Yorumlar kapatıldı.