Returnal oyunu 15 Şubat’ta PC’ye geliyor

Returnal oyunu 15 Şubat'ta PC'ye geliyor

Returnal oyunu için şimdi PC lansman tarihi açıklandı. İşte tüm detaylar.

Sony’nin PC’ye getireceği bir sonraki eski PS5’e özel oyun, Roguelike’ın cehennemi 15 Şubat’ta Steam ve Epic Games Store’a da gelecek. Sevilen oyun Returnal şimdi PC için kullanıma sunulacak. Bu hamle The Last of Us Part I’in 3 Mart’ta PC’ye gelmesinden sadece birkaç hafta önce gerçekleşecek. Sony’nin sahibi olduğu Housemarque, çıkış tarihinin yanı sıra PC sürümü hakkında daha fazla ayrıntı açıkladı. NVIDIA DLSS ve AMD FSR yükseltmenin yanı sıra NVIDIA’nın görüntü ölçekleme teknolojisi için destek içerecek.

Returnal oyunu 15 Şubat'ta PC'ye geliyor

Returnal’ın geliştirilmesini destekleyen Climax Studios, mevcut RT gölgeleriyle uyumlu olması için ışın izlemeli yansımalar için destek ekleyecek. Returnal’ın PC’de iki yeni geniş çözünürlüklü formatı var: Ultrawide 21:9 ve Super Ultrawide 32:9. Ses tarafında, Dolby Atmos, iki 3D ses seçeneği ve 5.1 veya 7.1 surround ses bekleyebilirsiniz. Dokunsal geri bildirim ve uyarlanabilir tetikleme desteği için bir DualSense kontrol cihazı bağlayabilir veya bir fare ve klavye kullanarak ölümcül uzaylı Atropos gezegeninde hayatta kalmayı deneyebilir ve hayatta kalmayı tercih edebilirsiniz.

PC’de oyunu oynamak için en az bir NVIDIA GeForce GTX 1060 (6GB) veya AMD Radeon RX 580 (8GB) GPU, Intel Core i5-6400 (dört çekirdekli 2.7GHz) veya AMD Ryzen 5 1500X (dört- çekirdek 3,5 GHz) işlemci, 16 GB DDR4 bellek ve 60 GB depolama gerekecek.

Telegram kullanıcı sayısı rekor kırdı: Herkesin gözü burda