Resident Evil Project Resistance için yeni oynanış videosu

maxresdefault 49

Neo Bards ve Capcom işbirliğiyle geliştirilen Resident Evil Project Resistance için yeni bir oynanış videosu yayınlandı. İşte konu hakkındaki tüm detaylar.

Oyun sektörünün önemli isimlerinden biri olan Capcom, Resident Evil serisine farklı bir yön vermeye hazırlanıyor. Seriyi daha önce deneyimleme şansı bulanların da bildiği üzere Resident Evil oyunları genel anlamda zombi temalı aksiyon oyunu olarak lanse ediliyor. Hikaye moduyla ön plana çıkan seri, Project Resistance ile farklı bir kitleye hitap edecek.

Online ve multiplayer modlarıyla ön plana çıkması beklenen Project Resistance 4 vs 1 tarzında bir oynanışa sahip olacak. Oyunda belli bir alanda sıkışan 4 kişi zombiler ve tuzaklarla dolu bölgeden kurtulmaya çalışırken, karşı taraftaki 1 kişi ise onları öldürmek için çabalayacak. Dilerseniz yukarıdaki oynanış videosuna göz atarak oyun hakkında daha fazla bilgi edinebilirsiniz.

Hikaye modunun da yer alacağı oyun PC, PlayStation 4 ve Xbox One için eş zamanlı olarak yayınlanacak. Capcom henüz Resident Evil Project Resistance çıkış tarihi hakkında herhangi bir açıklamada bulunmadı.

Mario Kart Tour 24 saatte 20 milyondan fazla indirildi