Resident Evil 7 Not a Hero için ilk video yayınlandı

not a hero

Bu seneye damga vuran oyunlardan biri olan Resident Evil 7 için ücretsiz olarak sunulacak olan Not a Hero için ilk video yayınlandı. İşte detaylar.

2017’ye damga vuran oyunlardan birisi de hiç şüphesiz Resident Evil 7 olmuştur. Bu senenin başında, 24 Ocak’ta satışa sunulan yapım oynanış dinamikleri ve hikaye yapısı ile oyun severlerden tam not almıştı. Şimdi aynı şekilde Not a Hero eklentisi de oyun severleri mest etmek için geliyor.

Resident Evil serisini yakından takip edenlerin de hatırlayacağı üzere, seri 3. oyundan sonra korku tarzından aksiyon tarzına doğru kaymaya başlamıştı. Bu durum serinin fanları tarafından sıklıkla eleştiriliyordu. Nihayet Capcom bu eleştirileri dikkate aldı ve 7. oyunla birlikte Resident Evil serisini özüne döndürmeyi başardı.

Resident Evil 7 sahipleri için ücretsiz olarak yayınlanacak olan Not a Hero eklentisi de 7. oyunun izinden gidecek. Benzer bir atmosferle karşımıza çıkacak olan oyunda, seriden yabancı olmadığımız Chris Redfield’ı kontrol edeceğiz.

Resident Evil 7’de Ethan Winters’ın başından geçen olayların sonrasını konu edinecek olan yapımda ana oyunda karşımıza çıkmayan yaratıklarla yüzleşeceğiz.

Capcom, 12 Aralık’ta PC, PS4 ve Xbox One için yayınlayacağı Not a Hero eklentisi için bir oynanış videosu paylaştı. Capcom tarafından paylaşılan bu videoya aşağıdan göz atabilirsiniz. Şimdiden iyi seyirler dileriz.