Resident Evil 3 Remake versiyonu da gelebilir

resident evil 3 remake

Capcom, Resident Evil 2 Remake’e olan ilgiden oldukça memnun. Keza yapımcı stüdyodan yakın zamanda Resident Evil 3 Remake duyurusu da gelebilir.

Oyun dünyasının kült serilerinden biri olan Resident Evil’ın kendisine has bir oyuncu kitlesi mevcut. Özellikle ilk 3 oyunun Resident Evil fanları üzerinde farklı bir etkisi vardı. Keza Capcom serinin 4. oyunuyla birlikte farklı bir tarza yönelmişti. Nitekim bu sene çıkan Resident Evil 7’ye kadar seri aksiyon – macera tarzında bir kimlikle karşımıza çıktı.

Capcom, Resident Evil’ın ilk 3 oyununu mumla arayan oyun severler için hoş bir sürpriz yaparak Resident Evil 2 Remake’i duyurmuştu. Yapımcı stüdyo sadece grafikleri iyileştirmek yerine kamera açılarından silah dinamiklerine kadar pek çok şeyi değiştirerek adeta sıfırdan yeni bir oyun inşa etti.

Resident Evil 3 Remake için ilk sinyal geldi

E3’e damga vuran yapımlardan biri olan olan Resident Evil 2 Remake’e oyun severlerin de ilgisi son derece yoğun. Bu durumun farkında olan Capcom, Resident Evil 3 Remake için de ilk sinyalleri verdi.

Stüdyo yetkilileri tarafından yapılan açıklamada eski oyunların yeniden çıkmaları ya da remake versiyonlarının ele alınması, önümüzdeki dönemdeki stratejilerimiz arasında denildi.

Bu durum Resident Evil 3 Remake versiyonunun kısa zaman sonra duyurulabileceğini gösteriyor. Elbette henüz elimizde kesinleşmiş bir bilgi yok. Fakat 2. oyunun Remake versiyonunun 1 milyonun üzerinde satması, Resident Evil 3 Remake versiyonunun da önünü açacaktır.

FIFA 19 popüler oyun moduyla geliyor