Resident Evil 2 Remake çıkış videosu yayınlandı

maxresdefault 31

Capcom tarafından geliştirilen ve Ocak ayının son haftasında raflardaki yerini alacak olan Resident Evil 2 Remake için çıkış videosu yayınlandı. İşte detaylar.

Uzun bir süredir oyun severlerin sabırsızlıkla bekledikleri Resident Evil 2 Remake sonunda raflardaki yerini alıyor. 25 Ocak’ta satışa sunulacak oyun için ardık sayılı saatler hatta dakikalar kaldı.

Geçtiğimiz gün oyun dünyasının önde gelen mecraları Resident Evil 2’nin yeniden geliştirilen versiyonu için inceleme yazılarını yayınlamışlardı. Yayınlanan incelemelerin büyük bir çoğunluğu 90 puan ve üzeriydi. Zaten RE2 Remake’in şu andaki Metacritic ortalaması da 91 puan. Yani yenilenen RE2 oyun basınından da geçer not almış durumda.

Resident Evil 2 çıkış videosu yayınlandı

1998 yılında satışa sunulan Resident Evil 2’den yola çıkılarak hazırlanan yapım, oyun severlere benzersiz bir macera sunacak. Capcom oyunu ne kadar Remake olarak duyursa da tamamen farklı bir maceranın oyun severleri beklediğini söylemek yanlış olmaz. Çünkü orijinal oyun 5.5 saat civarında bir oynanışa sahipken, remake versiyon neredeyse 20 saatlik bir oynanış vaat ediyor. Sadece bu bilgi bile Capcom’un oyun üzerinde ne denli değişimler yaptığını anlamamız için yeterli.

Kamera açılarından tutun da oyun içi dinamiklere kadar pek çok unsurun yeniden tasarlandığı Resident Evil 2 Remake, PC, PlayStation 4 ve Xbox One için satışa sunulacak. Dilerseniz oyun için yayınlanan çıkış videosuna yukarıdan göz atabilirsiniz. Şimdiden iyi seyirler.

Civilization VI için Osmanlı dopingi!