Rengarenk HomePod Mini modelleri satışa çıktı

Yeni AirPods ve HomePod

Apple’ın geçtiğimiz ay düzenlediği etkinlikte duyurduğu yeni renk HomePod Mini modelleri raflardaki yerlerini aldı. İşte konu ile ilgili tüm detaylar.

Rengarenk HomePod Mini modelleri satışa çıktı. Teknoloji dünyasındaki önemli isimlerden biri olan Apple geçtiğimiz ay düzenlediği etkinlikte HomePod mini modellerinin yeni renklerini duyurmuştu. Yapılan duyuruda mevcut renklere ek olarak sarı, turuncu ve mavi renklerdeki HomePod mini modellerinin yakında satışa çıkacağı belirtilmişti. Geçtiğimiz gün itibariyle yeni renk seçenekleri Apple Store’daki yerlerini aldı.

Aslında Apple akıllı hoparlör sektörüne girmek için biraz geç kaldı. Hatırlanacağı üzere HomePod diğer akıllı hoparlörlerden 2 – 3 yıl sonra satışa çıkmıştı. Bunun yanında bir de Apple’ın absürt fiyatı eklenince pek fazla talep görmedi.

HomePod

Rengarenk HomePod Mini modelleri satışa çıktı

HomePod’un satış başarısızlığındaki rolü Apple’ın bu sektörde çok fazla ısrarcı olmamasına da zemin hazırladı. Cupertino merkezli şirket HomePod’a görece çok daha ucuz olan HomePod mini’yi 99 dolardan satışa sunmuştu.

Nitekim HomePod mini’nin satışları da pek iyi gitmedi. Sonuç olarak Apple mini akıllı hoparlörünü biraz renklendirerek yeni birşeyler denemek istiyor. Bu tutar mı tutmaz mı elbette bunu zaman gösterecek. Fakat kısa vadede HomePod mini satışlarının patlamasını kimse beklemiyor.

Sonuç olarak bekleyip göreceğiz. Bu arada dip not olarak belirtelim. Apple akıllı hoparlörlerini oldukça kısıtlı bir pazarda satışa sundu. Yani bu hoparlörler pek çok ülkede satışta değil.

Toyota Corolla fiyatlarına Kasım zammı!