Renault elektrikli otomobil müşterilerine farklı opsiyonlar sunacak

Renault elektrikli otomobil

Elektrikli otomobiller konusunda rakiplerinden daha hevesli bir görüntü sergileyen Renault, şimdi de ilginç bir abonelik sistemi üzerinde çalışıyor. Bu sistemde, müşteriler otomobil sahibi olmaktan ziyade, otomobil kiralayacaklar. İşte tüm detaylar.

Renault elektrikli otomobil müşterilerine farklı opsiyonlar sunacak. Otomobil dünyasının en önemli isimlerinden biri olan Renault, elektrikli araç yatırımlarına hem ana şirket bünyesinde hem de alt şirketleri özelinde devam ediyor.

Megane E-Tech

Bu kapsamda ana şirkete bağlı firmalardan biri olan ve ürettiği ufak elektrikli otomobillerle dikkat çeken Mobilize’nin geçtiğimiz yıl gerçekleştirdiği lansman bir hayli ses getirmişti. Söz konusu lansmanda iki yeni ufak elektrikli araç tanıtılırken, abonelik sisteminin de sinyalleri verilmişti.

Renault Austral

Renault elektrikli otomobil müşterilerine farklı opsiyonlar sunacak

Farklı amaçlara hizmet eden bu iki yeni elektrikli araca baktığımız zaman Duo’nun 1+1 kapasiteli yapısıyla daha çok insan taşımaya odaklandığı, Bento’nun ise geniş bagaj hacmi ancak sadece sürücüyü alan yolcu kabiniyle ise taşımacılığı ön plana çıkarttığı görülüyor. Her iki araç da çizgi filmlerden kaçmış tasarımlarıyla dikkat çekerken, Renault’dan yapılan açıklamaya göre Duo modeli bu yılın sonlarında, Bento modeli ise 2024 yılının başlarında piyasaya sürülecek.

Renault Covid aşısı olanlara indirim yapacak

Araçların fiyatı konusunda şimdilik bir bilgi vermeyen Fransız otomotiv devinden gelen açıklamaya göre, bu araçlara sahip olmak isteyenlerin Renault abonelik sistemine kayıt olmaları gerekiyor. Belli periyotlar halinde kiralama modeli olarak da ifade edilen bu sistemi her geçen gün biraz daha benimseyen Renault’nun yakın bir zamanda ana markasında da bu yola başvurabileceği konuşuluyor.

Prime Gaming Mayıs ayının ücretsiz oyunlar güncellendi