Referandumda Uber Ücretsiz Kullanılabilecek

taxi and uber

Önümüzdeki Pazar günü gerçekleşecek olan Referandum’da dünyada 300 farklı şehirde hizmet veren ve bu şehirlerden İstanbul’un da yer aldığı ulaşım şirketi Uber vatandaşları ücretsiz taşıyacak.

Bilindiği gibi 16 Nisan’da ülkemizde referandum olacak, referandumda oy kullanımı için UBER bir nevi sosyal sorumluluk üstlenerek vatandaşları oy kullanma yerlerine ücretsiz götürecek. Tabi, bir takım sınırlamalar da mevcut olacak, 05:00 ve 23:59 saatleri arasında bu ücretsiz uygulama devrede olacak. Bunların yanında da her biri 30’ar lira değerinde 2 adet yolculuk ücretsiz olacak, 30 TL’yi aşması halinde ücretinizden 30 TL’lik indirim yapılarak işlemi gerçekleştirebileceksiniz.

uber

“REFERANDUM” promosyon kodu kullanılacak

uberXL ile yapılan yolculuklarda geçerli olacak uygulama, bu ücretsiz hizmetin sadece mevcut olduğu İstanbul içi olduğunu hatırlatmak gerekir. Bu ücretsiz hizmetten uygulamayı daha önce kullanmayanlar da yararlanabilecek. “REFERANDUM” promosyon kodu kullanılacak, bu promosyon kodunu hesabınıza tanımlamak yeterli olacak. Bunun için Menü sekmesinde Ödeme ayarından “Promosyon kodu ekle” butonuna basarak kodu uygulamaları ve ardından bir uberXL araç çağırmak uygulamayı ücretsiz kullanmanız için yeterli olacaktır.