Redmi’nin yeni amiral gemisi K50 Pro tasarımı sızdırıldı

sdsd

Çinli akıllı telefon üreticisi Redmi’nin 2022 yılında piyasaya süreceği yeni amiral gemisinin tasarımları sızdırıldı.

Redmi’nin yeni amiral gemisi K50 Pro tasarımı sızdırıldı! Xiaomi’nin fiyat performans modellerini üretme misyonunu yüklediği alt markası Redmi, bu yolda çalışmaya devam ediyor. Şirketin uygun ama güçlü akıllı telefon algısını koruyacağı son modeli olması beklenen Redmi K50 Pro’nun tasarımları sızdırıldı.

Arka yüzeyde, üçgen görünümlü bir kamera dizilimi bulunan bu modelin genel hatları ise serinin bir önceki modeli olan K40’ı andırıyor. Ancak yeni model özellikle turuncu ve mavi renkleri ile dikkat çekmeyi başarmış. Tabi satışa sunulacağı güne kadar bu renk tercihleri korunur mu orası bilinmez.

Tekrar arka yüzeydeki kameralara dönecek olursak, ana kamera görevi görecek olan asıl lensin 108MP olacağı kesinleşti. Diğer iki kamera hakkında ise şimdilik bir bilgi bulunmuyor. Telefonun ekranının ise 120Hz yenileme hızına sahip AMOLED panel olacağı gelen bilgiler arasında.

sss

Redmi’nin yeni amiral gemisi K50 Pro tasarımı sızdırıldı

İnternette yer alan sızıntılarda, Redmi’nin yeni amiral gemisini K50, K50 Pro, K50+ ve K50 Gaming olmak üzere 4 farklı modelle piyasa süreceği konuşuluyor. Bu modellerden biri hariç diğerleri zaten genel itibariyle teknoloji dünyasında tercih edilen isimlendirmelerden. Ancak Redmi K50 Gaming, isimlendirmesi, bu akıllı telefonun diğerlerinden ayrılmasına neden oluyor.

Özellikle oyun için akıllı telefonu tercih eden oyuncuların ilgisini çeken bu detay, Redmi’nin K50 Gaming ile yeni bir serüven başlatıp başlatamayacağını merakla beklemeye başladı.

Google Pixel 6 konusunda çuvallamaya devam ediyor