Redmi yeni akıllı TV’sini bu ay sonu tanıtacak

Redmi Smart TV MAX

Redmi, TV serisini yeni bir premium modelle genişletmeyi planlıyor. Üretici, 20 Ekim’de Redmi Smart TV X 2022 adlı yeni bir TV piyasaya süreceğini duyurdu.

Duyuru, bugün erken saatlerde resmi Xiaomi TV hesabı tarafından yapıldı, ancak yaklaşmakta olan Redmi TV’nin herhangi bir ayrıntısını açıklamadı. Ancak TV’nin metal gövdenin yanı sıra MEMC desteğine de sahip olacağına dair iddialar var.

Redmi Smart TV X serisi ilk geçen yıl açıklandı prim ile uygun fiyatlı bir dizi böyle bir 4K çözünürlük, MEMC destek ve metalik bir yapı sahip olarak özellikleri olarak. 2020 modeli, 50 inç, 55 inç ve 65 inç olmak üzere üç boyutta duyuruldu. Redmi Smart TV X 2022’nin birden fazla boyutta mevcut olma şansı da var.

Redmi yeni akıllı TV'sini bu ay sonu tanıtacak

2020 modeli ayrıca etkileyici dahili hoparlörler içeriyordu , bu nedenle önümüzdeki hafta piyasaya sürülen modellerde benzer veya daha iyilerini bekleyebiliriz. Sahip olması beklenen diğer özellikler, ses kontrolü için Dolby Audio, DTS ses ve uzak alan mikrofonlarıdır. Geçen yılki model 2GB RAM ve 32GB depolama ile piyasaya sürüldü ve bu yıla taşınma olasılığı var.

Ayrıca 50 inçlik model için 300 doların altında bir lansman fiyatı olan Redmi Smart TV X’e benzer bir fiyatlandırma beklendiğini belirtelim. Bunun dışında eş zamanlı mı yoksa arada bir zaman geçerek mi farklı pazarlarda tanıtılacak tam olarak belli değil. Bakalım süreç neler getirecek.

Apple, katlanabilir iPhone tasarımını güncelliyor