Redmi Pad özellikleri netlik kazanıyor

ROG Flow X16

Çinli teknoloji devi Xiaomi’nin alt markası olan Redmi’nin ilk tablet modeli olması beklenen Redmi Pad, özellikleri ve fiyatı ile bir kez daha gündeme geldi.

Redmi Pad özellikleri netlik kazanıyor. Xiaomi her ne kadar tablet sektörünün önemli isimlerinden biri olsa da şirketin büyük alt markalarından biri olan Redmi henüz bu pazara giriş yapabilmiş değil. Bununla birlikte Çinli şirketin ilk adımını atabilmek için artık geri sayıma geçtiğini de söyleyebiliriz.

Pixel Tablet

Xiaomi’ye yakınlığıyla bilinen kaynaklardan gelen ilk bilgilere göre, Redmi’nin ilk tablet modeli olması beklenen Redmi Pad Ekim ayının ortalarına doğru resmen tanıtılacak. Üstelik bugün ortaya çıkan birtakım belgeler, yeni tabletin isminin Redmi Pad olacağını da doğrulamış oldu.

Google, tabletler için uygulamalar oluşturacak

Redmi Pad özellikleri netlik kazanıyor

Tabi burada akıllara gelen ilk soru, Redmi Pad hangi özelliklerle kimler için gelecek oluyor. Cihazın bu zamana kadar sızdırılan özelliklerine baktığımız zaman, aslında Redmi Pad’in orta segment bir cihaz olduğu anlaşılıyor. Buna göre 11,2 inç büyüklüğünde ve 2K çözünürlüğünde LCD ekranla karşımıza çıkan tablet gücünü ise MediaTek MT8781 yonga setinden alıyor.

Dünyanın en değerli şirketi

İşlemcisini 3GB RAM + 64GB dahili depolama alanı ve 4GB RAM + 128GB dahili depolama alanı seçenekleriyle destekleyen telefonun arka yüzeyinde ise yalnızca 8MP’den oluşan üstelik flaş desteği de bulunmayan bir kamera mevcut. Elektriksel gücünü 7.800mAh’lık bataryasından alan tabletin 22,5W’lik hızlı şarj teknolojisi sunduğunu da belirtelim. Henüz fiyat konusunda bir bilginin bulunmadığı tabletin, söz konusu özellikleri de göz önüne alınarak 300 Euro civarı bir fiyattan satışa sunulacağı düşünülüyor.

Elon Musk, Tesla çalışanlarını yakından takip ediyor