Philips, Çift USB-C girişli taşınabilir monitör piyasaya sürdü

yy

Philips, bir süredir beklenen hafif ve kompakt tasarıma sahip yeni taşınabilir monitörünü piyasaya sürdü. Cihaz 16B1P3302D model numarası ile satışa sunulacak.

Philips 15,6 inçlik monitör, bir dizi harici cihazla kullanılmak üzere yapılmıştır, bu yüzden cihaz kolayca taşınabilir durumda. . Philips monitörde, DisplayPort Alt Modu ve USB Güç Dağıtımını destekleyen iki adet USB Type-C bağlantı noktası bulunuyor.

Philips 16B1P3302D, şirketin taşınabilir monitör serisinin bir parçası olarak çıkış yaptı. Belirtildiği gibi, yan tarafında iki USB-C kablosunu aynı anda takmanıza izin veren iki USB-C bağlantı noktası bulunur. Bu bağlantı noktaları, Güç Dağıtımını ve sunumlar için ekranı yansıtmayı veya genişletmeyi ve daha fazlasını (USB-C DisplayPort Alt modu) destekliyor.

Philips

Monitöre, bağlı cihazlara USB Güç Dağıtımı protokolü aracılığıyla 65 W’ta güç sağlarken 90 W girişlere sahip olduğu iddia ediliyor. Monitör, 16:9 en boy oranına sahip 15,6 inçlik bir panelle birlikte gelir. Panel IPS’dir ve 141 PPI ve 75 Hz yenileme hızı ile 1.920 x 1.080 piksel çözünürlük sunuyor.

Monitör, 250’lik bir tepe parlaklığa, 700:1 kontrast oranına ve 4 ms tepki süresine (GtG) sahiptir. DisplayPort Alt Modu ve Güç Dağıtımını destekleyen iki adet USB Type-C bağlantı noktasına ek olarak, monitörde kullanıcılara daha fazla kolaylık sağlayan 3,5 mm jak, güç düğmesi ve ses düğmeleri bulunur. Philips 16B1P3302D’nin LowBlue ve EasyRead modları, mavi ışık miktarını azaltmaya yardımcı olmak için tasarlanmırken, cihazın fiyat etiketi 240 Euro olacak.

Microsoft, kendi mobil uygulama mağazasıyla Google ve Apple’a rakip olacak