Redmi Note 11R fiyatı ve özellikleri netleşti

Xiaomi Redmi Note 11R

Akıllı telefon dünyasının önemli isimlerinden biri olan Redmi, yeni modelini resmen tanıttı. İşte Redmi Note 11R’nin özellikleri ve fiyatı.

Redmi Note 11R fiyatı ve özellikleri netleşti. Xiaomi hem kendi markasıyla hem de sahibi olduğu alt markalar yardımıyla akıllı telefon pazarındaki payını arttırmaya devam ediyor. Teknoloji dünyasının en önemli isimlerinden biri olan şirket, şimdi de Redmi çatısı altındaki yeni akıllı telefon modelini uygun fiyatlı cihaz arayan takipçilerinin beğenisine sundu.

Xiaomi Redmi Note 11R

Redmi Note 11R ismiyle tanıtılan cihaz aslında özellik bakımından geçtiğimiz aylarda karşımıza çıkan Poco M4 5G’nin yeniden markalanmış hali. Bu nedenle cihazın özellikleri bize çok fazla yabancı gelmiyor.

Xiaomi Redmi Note 11R

Redmi Note 11R fiyatı ve özellikleri netleşti

Redmi Note 11R’ye baktığımız zaman, telefonun 6,58 inç büyüklüğünde Full HD+ çözünürlüğünde 90Hz LCD ekranla geldiğini görüyoruz. Ekranın üst kısmında bulunan damla çentik selfie kamerası 5MP’lik bir çözünürlük sunarken, arka yüzeyde yer alan kamera adası ise 13MP + 2MP’lik ikili bir yapıya ev sahipliği yapıyor.

c h54

Gücünü MediaTek Dimensity 700 yonga setinden alan Redmi Note 11R ayrıca 4GB RAM + 128GB dahili depolama alanı, 6GB RAM + 128GB dahili depolama alanı ve 8GB RAM + 128GB dahili depolama alanı seçenekleriyle satışa sunulacak. Dahili depolama alanının tek bir birimden oluşması nedeniyle Çinli şirket, cihaza 1TB’a kadar arttırım imkanı tanıyan microSD kart desteği sunmayı da ihmal etmemiş.

Elektriksel gücünü 5.000mAh’lık bataryasından alan Redmi Note 11R aynı zamanda 18W’a kadar hızlı şarj teknolojisini de destekliyor. Cihazın satış fiyatı ise 154 dolar olarak açıklandı.

Bruce Willis filmlerinde kendisinin yerine deepfake rol alacak!