Redmi Note 7 ve Note 7 Pro adeta yok satıyor

redmi note 7

Xiaomi’nin yan kuruluşlarından biri olan Redmi satış rakamlarıyla etkilemeye devam ediyor. Redmi Note 7 ve Note 7 Pro adeta yok satıyor. İşte konu hakkındaki detaylar.

Akıllı telefon sektörünün yükselen isimlerinden biri olan Xiaomi, kendi ürünleriyle olduğu kadar Redmi, Black Shark ve Pocophone gibi yan kuruluşlarıyla da dikkatleri üzerine çekmeyi başarıyor. Özellikle Redmi, Asya pazarında muazzam bir paya sahip diyebiliriz.

Redmi modelleri adeta yok satıyor

Çinli üretici tarafından paylaşılan son bilgilere göre Redmi Note 7 ve Note 7 Pro sadece Hindistan’da 2 milyondan fazla satmış durumda.

Bilindiği üzere Xiaomi, Hindistan’da en çok tercih edilen akıllı telefon markası. Dolayısıyla Redmi modellerinin de bu ülkede yok satıyor olması pek de şaşılacak bir durum değil.

Bu arada şunu da belirtmemiz gerekiyor. Redmi Note 7 hali hazırda ülkemizde de satılmakta. Xiaomi Türkiye garantili Note 7’nin fiyatı 2000TL civarındayken, Note 7 Pro ise henüz Türkiye’de satışa sunulmadı.

Redmi modellerinin fiyat / performans kıstasında son derece başarılı bir çizgiye sahip olduklarını zaten biliyoruz. Dolayısıyla önümüzdeki dönemde ülkemizdeki Xiaomi, Redmi kullanıcı sayısında da hatırı sayılır artışlar yaşanacaktır. Yine de bekleyip göreceğiz.

Galaxy Note 10 benchmark testinde göründü