Redmi Note 11 iddialı özellikleriyle dikkat çekiyor

redmi 9 2 1

Xiaomi’nin orta segmentteki iddialı modeli Redmi Note 11’in özellikleri büyük ölçüde belli oldu. İşte konu ile ilgili tüm detaylar.

Redmi Note 11 iddialı özellikleriyle dikkat çekiyor. Xiaomi’nin önümüzdeki süreçte satışa sunacağı orta segment modellerden biri olan Redmi Note 11’in detayları ortaya çıktı. Sızdırılan bilgilere göre Xiaomi Redmi Note 11 kaput altında MediaTek tarafından üretilen Dimensity 810 ile çalışacak. Bu yonga setine minimum 6GB’lık RAM’in eşlik etmesi bekleniyor. Çinli üretici dileyen müşterileri için 8GB’lık ikinci bir tercih daha sunacak.

Dahili depolama tarafında ise tek bir seçenek bulunacak. Hem 6GB, hem de 8GB’lık modelde 128GB dahili depolama alanı bulunacak.

Delikli ekran tasarımıyla gelmesi beklenen telefonda 120Hz ekran tazeleme hızına sahip bir LCD panel kullanılacak. Pro model ile normal Note 11 arasındaki en büyük farkın da ekran tarafında olması bekleniyor. Bir modelde OLED ekran kullanılırken diğerinde LCD ekran kullanılacak.

Redmi Note 10 serisi, çıktıktan sadece 9 gün sonra milyon sattı

Xiaomi Redmi Note 11 iddialı özellikleriyle dikkat çekiyor

Pil tarafına geçtiğimizde 5000 mAh’lık ortalamanın üzerinde bir batarya ile karşılaşıyoruz. Bu batarya 33W hızlı şarj teknolojisi ile desteklenmiş. 33W hızlı şarj teknolojisinin orta segmentte yer alan bir model için yeterli olduğunu söyleyebiliriz.

Telefonun arka yüzündeki kamera modülüne 50 MP’lik ana kamera öncülük edecek. Ön yüzde ise 13MP’lik selfie kamerası bulunacak. Telefonun diğer özellikleri ve fiyatına ilişkin detaylar muhtemelen önümüzdeki günlerde ortaya çıkacaktır.

Merkez Bankası dolar tahmini üzdü: PlayStation 5 başka bahara