Xiaomi Redmi Note 2 Metal Kasa ve Parmak İzi Sensörüne sahip olacak!

xiaomi redmi note 2 pro

Çinli telefon üreticisi Xiaomi’nin yeni model telefonu Redmi Note 2 olacak. Konuyla ilgili bilgiler haberimizde yer alıyor.

Xiaomi Redmi Note 2 ile ilgili resmi bilgilere en yakın bilgiler Xiaomi’ye yakın kaynaklar tarafından bizlere ulaştı. Yeni telefonun en dikkat çekici özelliği Metal Kasaya sahip oluşu ve dâhili Parmak İzi Sensörüne sahip olması.

Android Pazarında Xiaomi; iddialı bir satış yapmayı hedefliyor. Üst seviye özelliklere sahip telefonu alınabilir bir fiyata satarak Android Pazarında Xiaomi ciddi bir yer edinmek istiyor.

Xiaomi Redmi Note geçen ay 5 milyon adet satış rakamına ulaştıklarını söylemişti. Telefon hâlen Çin’de aşırı derecede popüler.

xiaomi redmi note 2 pro

Çinli Blog sitesi Mobile-Dad konuyla ilgili bilgiler verdi. Telefonun satış fiyatı 150 Dolar yaklaşık olarak 433 TL olacak. Xiaomi Redmi Note 2 şu özelliklere sahip olacak: 2.2 GHz hızında çalışan 8 çekirdekli işlemciye sahip MediaTek MT6795 yongaseti, PowerVR G6200 bu yongasetine eşlik ediyor.

2 GB ana bellek, 5.5 inçlik kapasitif ekrana sahip cihazın çözünürlüğü Full HD: 1920×1080 olacak. 13 megapiksel arka kamera LED flaşa sahip, ön kamera ise 5 megapiksel.

32 GB dâhili depolama alanına sahip cihazın depolama alanı micro SD kart girişi ile arttırılabiliyor. Aralık ayında telefon satışa çıkacak ve üzerinde yer alan işletim sistemi ise Android 6.0 Marshmallow.

Skype yenilendi!