Redmi K60 Ultra özellikleri sızdırılmaya devam ediyor

redmi note 12 turbo 1

Fiyat performans odaklı Çinli teknoloji şirketi Redmi’nin yeni telefonu hakkındaki yeni sızıntılar gelmeye devam ediyor.

Redmi K60 Ultra özellikleri sızdırılmaya devam ediyor. Xiaomi’nin yeni telefon modeli Redmi K60 Ultra’nın piyasaya sürülmesi büyük bir heyecanla bekleniyor. Bu akıllı telefon modeli, K60 serisinde zaten var olan K60, K60 Pro ve K60E modellerine eklenecek. Telefonun başlıca özellikleri ve taslak görünümü internet üzerinden paylaşıldı ve teknoloji severler arasında büyük bir merak uyandırdı. Dahası, bu cihaz, kısa bir süre önce 3C sertifikasyon web sitesinde ortaya çıktı ve hızlı şarj yeteneklerine dair bilgiler sundu.

Redmi 12 2

3C listesi üzerinden elde edilen bilgiler ışığında, yakında çıkacak olan Redmi K60 Ultra’nın (model numarası 23078RKD5C), mevcut K60 Pro’nun özelliklerine uygun olarak 120W hızlı şarj özelliğine sahip olması bekleniyor. K60 Ultra’nın, 5.000 mAh kapasiteli bir pil ile donatılması ve K60 Pro modeli gibi 30W kablosuz şarjı desteklemesi olası görülüyor. Listede daha fazla ayrıntı belirtilmedi, bu nedenle mevcut bilgileri inceleyelim.

Redmi Note 12

Redmi K60 Ultra özellikleri sızdırılmaya devam ediyor

Duyumculardan gelen raporlara göre, Redmi K60 Ultra, 1,5K çözünürlük ve yüksek 144Hz yenileme hızına sahip bir OLED ekranla kullanıcılara sunulacak. Cihazın, Dimensity 9200+ yonga setinden güç alacağı tahmin ediliyor. Sızdırılan taslaklar, arka kamera kurulumunun iki büyük kesik içerisinde yer alan üç kamera ile geleceğini ortaya koydu.

Redmi Note 12

Ön tarafta, cihazın ince çerçeveli bir delikli ekranla kullanıcılara sunulacağı tahmin ediliyor. Ayrıca, K60 Ultra’nın alüminyum bir gövde yapısına sahip olabileceği söyleniyor. Redmi K60 Ultra özellikleri sızdırılmaya devam ediyor.

Apple Watch kadranları 3. parti tasarımlara kapalı!