Redmi K50 Ultra özellikleri ile göz kamaştırıyor

Xiaomi yardım desteğinde bulundu

Redmi’nin üzerinde çalıştığı yeni amiral gemisi K50 Ultra’nın özellikleri bir bir sızdırılmaya devam ediyor.

Redmi K50 Ultra özellikleri ile göz kamaştırıyor. Akıllı telefon dünyasının en önemli alternatif markalarından biri olan ve bu unvanının yanında fiyat performans markası olma yolunda da emin adımlarla ilerleyen Redmi, bu günlerde yeni bir amiral gemisi modeli üzerinde çalışıyor. Bilindiği üzere yakın zamanda Redmi, K50 ailesine iki yeni akıllı telefon modeli daha ekleyerek bu seride bulunan model sayısını 3’e çıkarmıştı.

Redmi K50 Ultra özellikleri

Çinli şirket tarafından en son tanıtılan akıllı telefon modellerinden biri olan Redmi K50 Pro, Dimensity 9000 yonga seti sayesinde serinin en güçlü akıllı telefonu olarak kayıtlara geçmişti. Bununla birlikte şirket, bu unvanı ondan alıp Redmi K50 Ultra’ya verme konusunda kararlı görünüyor.

Redmi K50 Ultra özellikleri

Redmi K50 Ultra özellikleri ile göz kamaştırıyor

Teknoloji şirketine yakın kaynaklardan bir süredir sızdırılan haberlere göre, yeni akıllı telefon modeli olması beklenen Redmi K50 Ultra’da Qualcomm’un en yeni yonga seti olan Snapdragon 8+ Gen 1 bulunacak. Bunun anlamı K50 Ultra, bir taraftan performanstan taviz vermeyecekken diğer taraftan ise serinin en güçlü akıllı telefon modeli unvanının sahibi olacak.

Redmi K50 Ultra özellikleri

Yeni modelle alakalı bildiğimiz bir başka konu ise, bu cihazın FullHD+ çözünürlüğe ve 120Hz yenileme hızına sahip OLED panelle satışa sunulacağı. Ayrıca 5.000mAh batarya ve bu bataryayı olabilecek en hızlı şekilde şarj edebilmek için 120W hızlı şarj desteği gibi özellikler de Redmi K50 Ultra’da bulunduğu iddia edilen niteliklerden sadece bazıları. Bakalım önümüzdeki günlerde hem bu özellikler hem de fiyat konusunda daha ne gibi sızıntılar göreceğiz.

Google Pixel 7’nin daha gelişmiş bir versiyonu da çıkabilir