Vodafone TV dijital yayın hayatını sonlandırdı

En hizlisi Vodafone Internet1

Arkasına milyonlarca kişiden oluşan müşteri portföyünü alan Vodafone TV, tüm bu imkanlarına rağmen rekabete yenik düştü ve 31 Mayıs itibariyle yayın hayatını sonlandırdı.

Vodafone TV dijital yayın hayatını sonlandırdı. Video akış hizmetleri sektörü son yıllarda daha önce hiç görülmemiş bir rekabete sahne oluyor. Yakın zamana kadar sayıları bir elin parmaklarını geçmeyecek kadar olan medya servisleri, son birkaç yılda inanılmaz derece artış gösterdi. Her ne kadar özellikle ülkemizde sektörün liderliğinde hala Netflix, Amazon Prime, BluTV gibi platformlar bulunsa da, bu isimlerin yanına pek çok irili ufaklı hizmet sağlayıcısı eklemek mümkün.

Vodafone hizmetleri

Ancak gelin görün ki dün gelen bir açıklamayla birlikte, artık bu isimlerden biri olan Vodafone TV’nin yarışta havlu attığını görmüş olduk. Vodafone’un hem internet sitesinden hem de kullanıcılara gönderilen SMS’lerle yaptığı açıklamaya göre, Vodafone TV platformu 31 Mayıs 2022 tarihi itibariyle yayın hayatını sonlandırdı.

Vodafone

Vodafone TV dijital yayın hayatını sonlandırdı

Dünyanın en büyük telekomünikasyon şirketlerinden biri olan ülkemizde de kayıtlı on milyonlarca müşterisi bulunan Vodafone, neden Vodafone TV gibi bir platformun yayın hayatının sonuna geldiğine yönelik herhangi bir açıklama yapmadı. Üstelik belirttiğimiz gibi, bu platformun potansiyel müşterilere ulaşma imkanı rakiplerine göre kat ve kat daha kolayken, nasıl oldu da Vodafone TV bunu başaramadı işte burası gerçekten çok enteresan.

vodafone

Ancak olan oldu ve bir hizmet sağlayıcısını daha uğurladık. Bununla birlikte şirket, müşterilerine son bir jest yaparak, Vodafone TV kullanıcılarının 6 ay boyunca BluTV servisinden ücretsiz olarak faydalanabileceğini duyurdu.

Foxconn stok probleminin bu yıl çözülmesini bekliyor