Redmi AirDots 3 Pro küresel pazarda satışa çıkarıldı

Redmi AirDots 3 Pro, bazı pazarlarda POCO Pop Buds ve Redmi Buds 3 Pro olarak piyasaya sürülebilir

Kablosuz kulaklık pazarının akıllı telefon sektöründe olduğu gibi oldukça rekabetli olduğunu söylemek gerekir. Firmalar en yeni kulaklıklarını en iyi özelliklerle donatmaya çalışırken bir hamle de Xiaomi’den geldi. Şirket Redmi AirDots 3 Pro için önemli bir karar aldı.

Birkaç ay önce, mayıs, bu yıl içinde, Xiaomi kendi ana pazarı dediğimiz Çin’de kulaklıkların satışına başlamıştı. Kendi ev pazarında Çin kendi Redmi AirDots 3 Pro gerçek kablosuz kulaklıkları olarak tanıttığı cihazı Redmi Buds 3 Pro olarak şimdi küresel pazarda satışa çıkarıyor.

Kulaklık çiftinin fiyatı 60 dolar fiyat etiketine sahip olacak ancak ilk etapta kampanya kapsamında 40 dolara satılacak.

Redmi AirDots 3 Pro küresel pazarda satışa çıkıyor

Kulaklıkların özelliklerine gelecek olursak gürültü engelleme ve ses alma için 9 mm sürücüler ve üç mikrofon içeriyor. Kulaklıklardaki “Uyarlanabilir Gürültü Engelleme” özelliğinin, 35 dB dış gürültüyü engellediği ve 69 ms’lik ultra düşük gecikme süresi sunduğu iddia ediliyor.

Bağlantı için, aynı anda iki cihaza eşzamanlı bağlantı desteğine sahip Bluetooth 5.2 var . Pil ömrüne gelince, şirket, şarj çantasını kullanarak 28 saate kadar pil ömrü sunabileceğini iddia ediyor. Şarj kutusu , daha hızlı şarj için alt kısımda bir USB C Tipi bağlantı noktası barındırırken , Qi kablosuz şarjı da destekliyor.

Redmi Buds 3 Pro, Siyah ve Gri olmak üzere iki renk seçeneğiyle geliyor. Bakalım kablosuz kulaklık pazarında firma bu cihazıyla nasıl bir satış rakamı yakalayacak.

Huawei P50 lansman tarihi onaylandı