Redmi 7A inceleme. Uygun fiyata güncel Android telefon

tel34

#İŞBİRLİĞİ

Yeni bir akıllı telefon mu arıyorsunuz? Eğer üst seviye bir model değil de, giriş seviyesinde, uygun fiyatlı, temel ihtiyaçlarınızı karşılayabilecek bir telefon arıyorsanız, size bir önerimiz var. Redmi 7A, 165 gram ağırlıkta ve 9.6mm kalınlıkta. Mat bir plastik tasarıma sahip ve yanlardan kıvrımlı tasarımı sayesinde tek elde tutuş ve kullanımı kolay.

Redmi 7A inceleme. Uygun fiyata güncel Android telefon

Redmi 7A, 5.45 inç, HD+ IPS ekrana sahip ve iyi bir görüntü kalitesi var. Özellikle iç mekanlarda görüntüleme performansı başarılı. Bir şeyler oynarken ya da izlerken performansından memnun kalıyorsunuz. Tabii yoğun güneş altında kullanıldığında görüntü belirginliği azalıyor. Düşük ışıkta, okuma yapmak istediğinizde ise göz konforu modunu aktifleştirebiliyorsunuz. Dokunuşlara verdiği tepkiler de gayet seri. Zorlanmadan telefonunuzu yönetebiliyorsunuz.

Telefonda Snapdradogon 439 çipseti bulunuyor. Yani performans tarafında çok da beklentiye girmemelisiniz. Snapdragon 439 çipset, 2GB RAM ve 16GB dahili depolaması (isterseniz microSD kart takabilirsiniz) bulunan ürün, özellikle arama yapma, internet ve sosyal medyada gezinme gibi gündelik ihtiyaçlarınıza yönelik hazırlanmış. Gelişmiş oyunları çalıştırma ve gelişmiş fotoğrafçılık deneyimleri gibi beklentileriniz olmamalı. Android 9 işletim sistemine sahip olan cihaz, kolay bir arayüze sahip. Alışma sorunu yaşamıyor, hemen kullanmaya başlıyorsunuz.

Redmi 7A inceleme. Uygun fiyata güncel Android telefon

Gelelim kameralara. Biliyorsunuz, akıllı telefonlarda kameralar oldukça önemlidir. Redmi’nin bu modelinde ise yüksek beklentiler olmamalı. Telefonun arkasında 12, ön tarafında da 5MP kamera var. İkisi de yapay zeka destekli ve iyi ışıklı ortamlarda iyi sonuçlar verebiliyor. Arka kamerada hızlı video çekim seçeneği de bulunuyor. Tabii düşük ışıklı ortamlarda hem kameranın çekim hızı hem de kalitesi düşüyor.

Akıllı telefonlarda bir diğer önemli nokta ise, pil. Cihazın pil kapasitesi ise 4000mAh ve tek şarj ile iki günü rahatlıkla çıkarabiliyorsunuz. Tabii güç tasarruf modu da var ve bunu aktifleştirdiğinizde tek şarj ile kullanım ömrünü daha da artırabiliyorsunuz. Hızlı şarj ve kablosuz şarj gibi detaylar ise üründe bulunmuyor.

Ve gelelim fiyat etiketine. Ürün, 1000 TL’nin altında bir fiyat etiketine sahip. Redmi 7A’nın 16GB’lık versiyonu ülkemizde 849 TL fiyat etiketiyle bulunabiliyor. Eğer giriş seviyesinde, uygun fiyatlı bir Android telefon arıyorsanız, Redmi’nin bu modeline de göz atmanızı öneririz.

“Bu incelemesini yaptığımız ürün, ilgili marka tarafından kurumumuza sağlanmıştır.”

Yarışma! Hızlı şarj destekli 10000mAh Ttec powerbank hediye ediyoruz!