Redmi 12 tasarımı sonunda netleşti

Redmi Note 12

Fiyat performans odaklı akıllı telefon arayışı içerisinde olanların heyecanla bekledikleri Redmi 12 modeline ait bugüne kadar ki en net görüntüler sızdırıldı.

Redmi 12 tasarımı sonunda netleşti. Son raporlara göre, Redmi 12’nin resmi lansmanı yakında gerçekleşecek. Özelliklerini ve fiyatını açıklayan bu yeni akıllı telefon, geçtiğimiz hafta Xiaomi’nin Portekiz web sitesinde görüldü. Bu bilgi sızıntısının ardından, Winfuture.de Redmi 12’ye daha detaylı bir bakış sunmak adına cihazın sızdırılan resmi görüntülerini paylaştı.

redmi 12

Redmi 12’nin sızdırılan resmi görüntüleri, cihazın siyah, beyaz ve mavi olmak üzere üç renkte sunulacağını gösteriyor. Telefonun ön yüzünde, delikli tasarıma sahip bir kamera yuvası bulunurken, arka yüzünde ise üçlü bir kamera düzenlemesi yer alıyor.

redmi 12c 1

Redmi 12 tasarımı sonunda netleşti

Redmi 12’nin arka yüzündeki kamera düzenlemesi, iPhone 13 ve iPhone 14 serilerindeki kamera yerleşimi ile benzerlik gösteriyor. Cihazın sağ yanında, ses kontrol düğmeleri ve entegre parmak izi sensörüne sahip bir güç düğmesi bulunuyor.

Redmi K50i MediaTek Dimensity 8100 işlemci ile geliyor!

Redmi 12’nin özelliklerine ve fiyatına dair raporlar, cihazın Temmuz ayında yaklaşık 199 euro fiyat etiketiyle satışa sunulacağını öne sürüyor. Özellikle belirtilenlere göre, Redmi 12, 6.8 inçlik bir LCD FHD+ 90Hz ekran, Helio G88 yonga seti, 4 GB RAM, 128 GB depolama alanı ve 18W hızlı şarj özelliğine sahip 5.000mAh batarya ile kutudan çıkacak. Ön yüzünde 8 megapiksellik bir kamera, arka yüzünde ise 50 megapiksel (ana), 8 megapiksel (geniş açı) ve 2 megapiksel (makro/derinlik) olmak üzere üçlü bir kamera modülü yer alacak. Diğer özellikler arasında çift SIM, Wi-Fi 802.11ac, Bluetooth 5.1, GPS, IR blaster, microSD kart yuvası, NFC, USB-C bağlantı noktası ve 3.5mm ses jakı bulunacak.

Elon Musk Çin Uzay Programı ile ilgileniyor olabilir