Redmi 12 5G Geekbench veritabanında göründü

 Redmi 12 5G

Xiaomi henüz Redmi 12 5G hakkında resmi olarak bir şey açıklamamış olsa da, bu cihaz GeekBench’te çoktan ortaya çıktı. GeekBench listesi, bu cihazın geliştirme aşamasında olduğunu ve yakında piyasaya sürüleceğini doğruluyor.

Xiaomi’nin yaklaşmakta olan akıllı telefonu Redmi 12 5G, kısa bir süre önce Geekbench veritabanında görüldü ve teknoloji meraklıları arasında heyecan yarattı. Geekbench listesi, cihazın bazı temel özelliklerini ve performans ayrıntılarını sunarak Redmi 12 5G’den neler bekleyebileceğimize dair bir fikir veriyor.

 Redmi 12 5G

Benchmark Puanları

Geekbench, cihazın performansı hakkında bize fikir veren benchmark skorları sağlar. Bu puanlar CPU ve genel sistem performansı açısından. Telefon tek çekirdek performans testinde 916 puan, çok çekirdek performansında ise 2106 puan alıyor.

Geekbench listelemesine göre Redmi 12 5G, 23076RN4BI model numarasıyla listeleniyor ve Snapdragon 4 Gen 2 yonga seti tarafından destekleniyor. Bu yonga setinin öncekilere kıyasla daha iyi performans ve verimlilik sunması bekleniyor.

 Redmi 12 5G

Bu cihaz 8GB’a kadar RAM ile geleceği düşünülüyor. Bu RAM kapasitesinin sorunsuz bir çoklu görev ve uygulama performansı deneyimi için yeterli olduğu iddia ediliyor.

Xioami’den gelen tanıtımlara göre, bu cihazın 5G modeli özellikler açısından 4G modeline çok benzeyecek. GSMArena ayrıca Redmi 12 5G’nin 50MP ana kamera ile geleceğini ortaya koyuyor ve 4G ile 5G modelleri arasındaki tek farkın çip olacağınız söylüyor.

Raporda bu cihazın FHD+ çözünürlüklü ve 90Hz yenileme hızına sahip 6.79 inç LCD ekran kullanacağı belirtiliyor. Ekran 20.5:9 en boy oranını desteklerken, cihazın arka tarafında ana kameraya ek olarak 2MP’lik bir atıcı da bulunacak. Bu da cihazın çift arka kamera kurulumuyla geleceği anlamına geliyor.

Twitter, doğrulanmamış kullanıcıların gönderebileceği DM sayısını sınırlıyor