Redmi K30 Pro Zoom Edition Benchmark’te göründü!

Redmi K30 Pro

Redmi’nin yakında tanıtacağı K30 ailesi hakkında bilgiler gelmeye devam ediyor. Şimdi de Redmi K30 Pro Zoom Edition modeli hakkında bilgiler sızdı!

Xiaomi’nin alt markası olan Redmi, 24 Mart 2020 tarihinde düzenleyeceği etkinlikte Redmi K30 Pro ve K30 Pro Zoom Edition modelleri tanıtılacak. Bugün ise zoom konusunda oldukça iddialı olacak modelin teknik özellikleri Geekbench 5.1.0 testinde ortaya çıktı.

Geekbench’in yenilenmiş algoritmasının tek çekirdek bölümünden 900 puan çoklu çekirdek bölümünden ise 3251 puan alan telefon 8 GB RAM ile gelecek. Gücünü 1.80 GHz hızında çalışan işlemciden alacak olan telefonda hangi işlemcinin kullanılacağı ise henüz bilinmiyor.

6.67 inç büyüklüğünde FHD+ çözünürlüğünde 120 Hz‘lik ekran ile gelecek olan bu modede 108 Megapiksel kamera sensörüne yer verilmesin kesin gözüyle bakılıyor. Pro modeli ise 64 Megapiksellik kamera ile gelecek.

33W hızlı şarj destekli 4.700 mAh batarya ile gelecek olan telefon kutusundan Android 10 işletim sistemi ile çıkacak.

Redmi K30 Pro Zoom Edition

Türkiye’de Xiaomi 10T Pro adıyla satılması beklenen bu modelin 250 dolar ila 300 dolar arasında fiyat etiketine sahip olacağı söyleniyor. Şimdilik telefon hakkında konuşmak için erken. Bu yüzden haftaya düzenlenecek olan etkinliği beklemek daha doğru olacaktır.

Xiaomi uzaya Mi 10 Pro kamerasını göndermiş! Bakalım Mi 10 Pro uzayda nasıl fotoğraf çekiyor?

Çinlilerin uygun fiyata yüksek performan sunma politikası bu yılda da coronavirus’e rağmen devam edecek gibi görünüyor. Umarız coronavirus yüzünden üretim hattına bir sıkıntı çıkmaz ve bu fiyat/performans canavarları söylendiği tarihte satışa sunulur.