Realme’nin yeni orta segment modeli kendini gösterdi

realme akıllı telefon satışları 2021'de 60 milyon birimi aştı

Çinli teknoloji şirketin Realme, yeni orta segment akıllı telefon modeli V23’ü tanıtmaya hazırlanıyor.

Realme’nin yeni orta segment modeli kendini gösterdi. Oppo’nun fiyat performans modeli akıllı telefonları üretme görevi yüklediği alt markası Realme, bu görevini gayet iyi bir şekilde yerine getiriyor. Yakın bir zamana kadar V25 ismiyle piyasaya sürüleceği düşünülen modelin 3C sertifikasyon kurumunda görülmesinin ardından isminin Realme V23 olduğu anlaşıldı.

İnternete sızan görsellerde, cihazın 6,58 inç büyüklüğünde Full HD + LCD ekran ile çıkacağı ve arka yüzünde 64MP + 2MP + 2MP’lik üçlü kamera örgüsüne sahip olduğu anlaşılıyor. Telefonun ön yüzündeki kameranın ise 16MP olduğu görülüyor.

Snapdragon 695 5G yonga setine sahip Realme V23’ün 6GB, 8GB ve 12GB RAM seçenekleri ve 128GB, 256GB dahili depolama alanı donanımlarıyla piyasaya sürülecek. Android 12 işletim sistemine sahip olması beklenen cihazın 5.000mAh pil ile kutudan çıkacağı belirtiliyor.

realme 1

Realme’nin yeni orta segment modeli kendini gösterdi

Realme’nin bu özelliklerine baktığımız zaman telefonun orta segment bir model olduğunu anlıyoruz. Bununla birlikte şu an için Realme V23’ün fiyatı veya çıkış tarihi hakkında net bir bilgi bulunmuyor.

Realme, son zamanlarda çıkarttığı alt ve orta segment akıllı telefon modelleri ile fiyat performans modelleri arasında öne çıkmaya devam ediyor. Bu alanda en büyük rakiplerinden biri olan Redmi ile büyük bir rekabet içerisinde olan bu markanın öncelikli amacı pazar payını korumak ve mevcut kullanıcı sayısını arttırmak olarak gösteriliyor.

Netflix yeni bir ‘Masters of the Universe’ filmi çekiyor