Xiaomi Redmi Note Ortaya Çıktı

Xiaomi Redmi Note Ortaya Çıktı

Çinli akıllı telefon üreticisi Xiaomi’nin yeni akıllı telefon modeli Redmi Note göründü. 5.5 inç ekrana sahip olan Redmi Note, 19 Marttan itibaren satışa sunulacak.

Geçtiğimiz Android işletim sisteminin başındaki işim Hugo Barra’yı yönetici koltuğuna getirerek isminden sıkça söz edilmesini sağlayan Xiaomi, yeni akıllı telefon modellerini kullanıcılara sunmaya başladı. Redmi serisiyle hem fiyat hem de performans talep eden tüketicilere ulaşan Xiaomi, Redmi serisinin yeni üyesi Redmi Note modelini ortaya çıkardı. 5.5 şinç ekran boyutuna sahip olan Redmi Note phablet sınıfında yer alıyor.

Xiaomi Redmi Note

4 ya da 8 çekirdekli olarak üretilecek olan Redmi Note, 1.4GHz ya da 1.7GHz saat hızında çalışacak. Snapodragon ya da MediaTek işlemci seçenekleriyle üretilecek olan Xiaomi Redmi Note, Çin pazarında rekabet edebilmek için 4G LTE desteği sunacak.  Redmi Note’un 110-240 dolar fiyat aralığında satışa sunulması bekleniyor. Telefonunun büyük ihtimalle 160 dolardan satışa sunulacağı tahmin edilirken, Redmi Note 19 Marttan itibaren ön siparişe açılacak.

Xiaomi Redmi Note 2

LG Lucid 3 Sızdırıldı